Výplata - málo peněz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@MiaBea ano ale půl měsíce určitě nedělá těch 7tisic dle denního výměru co mam
No a co máš teda na výplatní pásce? Jak psala Hanula je možný že tam nemáš tento měsíc uplatněnou slevu na děti, protože jsi nesplnila limit. Tak to by tak mohlo odpovídat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
No a co máš teda na výplatní pásce? Jak psala Hanula je možný že tam nemáš tento měsíc uplatněnou slevu na děti, protože jsi nesplnila limit. Tak to by tak mohlo odpovídat.
Bych tekla, ze je to skoro jistý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím děvčata mam úvazek 0,75 měla jsem teď 10 dni nemocenské a na výplatu mi přišlo 11 tisic chybí mi 8 tisic je to vůbec možné aby těch 10 dni nemocenské mi tolik vzalo? když mám ve výplatě i děti?
No a není těch 8tis. ta nemocenská, co ti pak přijde od OSSZ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jita22 píše:
No a není těch 8tis. ta nemocenská, co ti pak přijde od OSSZ?
Pokud marodila 10 dní, vyplácí jí náhradu mzdy zamestnavatel. Nikoli OSSZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanula1212 píše:
Pokud marodila 10 dní, vyplácí jí náhradu mzdy zamestnavatel. Nikoli OSSZ
Aha, pardon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@MiaBea ano ale půl měsíce určitě nedělá těch 7tisic dle denního výměru co mam
Tak sem ofoť výplatní pásku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše:
@vokishkajá je mám 30 dní, ale nevyužila jsem to za 30 let ani jednou
i po větších operacích a problémech jsem se stihla do měsíce vrátit…
tihle zaměstnavatelé si lidi vyberou už tak, že vědí, že jsou natolik kvalitní, že se jim i tahle platba 100% měsíční nemocenské vyplatí…
i kolegové marodí jen občas a tak jako úměrně.. týden chřipky jednou za rok/dva je OK…
po větších operacích a problémech nad 30 dní pak už máme 60%…takový zodpovědný přístup ovšem neplatí ve fabrikách apod., to by byl super kolaps..ne každý člověk je takto pracovně uvědomělý
To je právě ten rozdíl státní vs. soukromé. Máme v práci sedm dní v roce, kdy prostě nemusíme přijít do práce. Je to placené. Mně se teda loni podařilo vybrat pouze čtyři takové dny a tři dny z toho bylo kvůli nemocným dětem.
- Citovat
- Upravit
Výplatní pásku ještě právě nemám účetní je nemocná bude až v pondělí tak nevím právě co a jak…
- Citovat
- Upravit
Za mě to bohužel možné je, nakolik je to půlka pracovního týdne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit