Je taková výplata v dnešní době dostačující?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6175
12.4.25 12:00
@Janli píše: Více

Přesně, jsou lidi co nic nepotřebují a stačí jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.25 12:07

Manžel měl na dělnické pozici víc, ale nebyla to jednoduchá práce a musel mít na ní kvalifikaci. Povýšil a plat má tedy ještě vyšší.
Podívej se na medián, ten je nějakých 42500hrubého, takže na tom tvůj manžel zas tak blbě není.

• Citovat
  • Upravit
65035
12.4.25 12:12
@Anonymní píše: Více

Tak cestovné se nepočítá, to nejsou vydělané peníze. Takže přímo za práci ti bude tak přes těch 30. Při neschopence to bude bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
12.4.25 13:50

Jako plat pro muže mi to nepřipadá dostačující. Ovšem na to, jakou práci vykonává, to asi dostačující být může. Za některé práce prostě nemůžete čekat velké výplaty, protože je může dělat i ta cvičená opice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
12.4.25 14:02

Jinak mě tady teda neskutečně irituje, ba přímo se.re, jak tady mají všichni pocit, že chlap by měl brát víc než žena. Uvědomujete si vůbec jak tím “ na chlapa málo” podporujete rozdíly mezi pohlavími? Ve 21.století velký špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
12.4.25 15:30

Až na to, že názor „chlap má brát víc než žena“, který může být sebevíc pitomý, nepodporuje rozdíly mezi pohlavími, protože se týká něčeho jiného.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.25 15:37
  • Citovat
  • Upravit
20861
12.4.25 18:26

Hej úplně přesný. Každá ženská chce, aby její chlap vydělával víc než ona, ale zároveň chce, aby všechno chlapi u ní v práci brali maximálně stejně jako ona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
12.4.25 18:56
@Cenarius píše: Více

Tohle je skvělé shrnutí!
Mě strašně štvalo, když kolega na stejné pozici, se stejným platem si kdysi stěžoval jak je to sakra málo a pak se podíval na mě a řekl “ale pro ženskou dobrý”. Ani jeden z nás neměl v té době závazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.25 18:56

Asi záleží, na co jste zvyklí, nám by to nestačilo…máme hypo 4mil na velký dům, každý rok létáme k moři a jezdíme na hory…pokud je méně peněz, tak se omezíme my s manželem, ale děti mají vše, co potřebuji, někdy i to co chtějí jen tak pro radost a rozhodně jim neodpíráme kroužky, soutěže a závody, divadlo, kino, bazén, výlety a klidně si vezmeme svačinu s sebou a koupíme jen něco na zub…za nás chlap minimálně 50 v čistém, když jsem na RD, ale vše neutratíme, ale jsme zvyklí mít různé produkty, co když by náhodou…takže rezervu, pojistky, investice, drobné spoření…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.25 19:03

Tyjo, to nechápu, jak děláte. Manžel má 80 čistého plus prémie, já na RD. Hypotéku máme jen o milion větší, ale fix máme ještě na 7 let pod 2%, takže splátka není nijak strašná a stejně musíme uvažovat nad tím, co koupíme. Pravda, na dětech nešetříme a celkem i cestujeme, ale než se vrátím do práce, tak to žádná hitparáda není. Propad rozpočtu o 40 tisíc je prostě znát…

• Citovat
  • Upravit
3752
12.4.25 19:07

Mám 3333333 čistého, dělám v elektrárně Ledvice plánovače spalovaní uhlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9679
12.4.25 19:09

Já bych byla ráda, kdybych vydělávala jako manžel :mrgreen: Na druhou stranu vím, že chlapi na stejné pozici co jsem u nás berou míň než já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
12.4.25 19:28

To není pravda. Každá ženská chce, aby vydělávala aspoň to, co chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat