Vyplatí se čekat na Last Minute?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78489
28.3.19 11:38

@ahhotep já bych nečekala na last, s dítětem fakt ne, může to vyjít a nemusí, raději brát dobrý hotel, dokud je k mání
last je dobrý pro dva dospělé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3869
28.3.19 11:40

@PAN66 my letime na Djerbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
28.3.19 11:47

@ahhotep Jestli dobře chápu,chcete přes německou ck z Mnichova? U nás bych na last nečekala,,ale přes Němce v pohodě. Lítáme taky z Mnichova nebo Norimberka ,dvakrát na last,letos na máme koupený first. Ceny jsou skoro stejný,Němci to moc nerozlišují,přijde mi,že ty ceny se v průběhu roku nemění. Mají daleko větší výběr,víc cestovek,několik letů denně,hlavně z toho Mnichova,takže bych klidně počkala na last,výběr určitě bude.My letos taky do Kemeru,ale z Norimberka,cena o 20 tisíc nižší než z Čech. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
29.3.19 00:43
@renap píše:
@ahhotep Jestli dobře chápu,chcete přes německou ck z Mnichova? U nás bych na last nečekala,,ale přes Němce v pohodě. Lítáme taky z Mnichova nebo Norimberka ,dvakrát na last,letos na máme koupený first. Ceny jsou skoro stejný,Němci to moc nerozlišují,přijde mi,že ty ceny se v průběhu roku nemění. Mají daleko větší výběr,víc cestovek,několik letů denně,hlavně z toho Mnichova,takže bych klidně počkala na last,výběr určitě bude.My letos taky do Kemeru,ale z Norimberka,cena o 20 tisíc nižší než z Čech. :mrgreen:

Můžu se vtírnout? Kde pak ty lasty u němčourů hledáte?
My máme dost nejistý plány, takže sem nechtěl objednávat dopředu, ale co teď čtu, tak sem takovej rozpolcenej, jestli vůbec něco seženu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
29.3.19 13:13

Pokid mate vybrany konkretni hotel brala bych ho spise. Je mozne, ze se v last minute ani pak neobjevi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.4.19 22:33

Ano! Ale bude to těžší, jakmile se ten malý dostane do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí