Vyplatí se čekat na Last Minute?

3515
28.3.19 09:36

Last minute je levnější. Nemusíte čekat a objednat ze dne na den. Můžete to objednat třeba 2 týdny před :) my to také tak objednáváme a jsme spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
28.3.19 09:39

Last minute jsou fajn pro páry, pro rodiny už podle mě moc ne, nebo ne s malými dětmi. Finančně to vyjde skoro na stejno. Na First je toho mnohem více k výběru a já si radši par korun připlatím a vím, že jedu kam chci, ne tam, co na mě zbylo.
Např letos jsem kupovala Albánii v lednu, (2 dospěli a 2deti,45t) teď se k nám chtěli přidat švagrovci a bohužel. Už je vyprodáno skoro na cely Měsic a co zbyl ten volný termín je o 10t dražší.

A na last se muže stát, ze bude ubytování, ale už ne místo v letadle, takže pak taky smůla.

Příspěvek upraven 28.03.19 v 09:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
28.3.19 09:39

Co mám děti, tak na last minute nečekám. Přijde mi, že pokoje pro víc než dva lidi jsou brzo rozebrány. Loni jsme furt nevěděli, jestli pojedeme nebo ne, takže jsme pak vybírali z LM a nabídka už fakt nebyla nic moc a ani se na tom finančně neušetřilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
28.3.19 09:41

asi záleží kdy a kam chcete jet, my byli loni v Bulharsku, vybírali jsme hotel podle celkem přísných kriterií( ne dlouhý let,blízko letiště, rozumný odlet z Brna, ne daleko od pláže, písek na pláži atd. u) cca 14 dnů dopředu o letních prázdninách a last minute moc nenabízeli. Zaplatili jsme plnou cenu. Dopředu jsme neobjednávali z důvodu časté nemocnosti dítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3869
28.3.19 09:44

Pokud máte 3 leté dítě, tak se last už nevyplatí, jelikož se platí už cca 8000kč za něj za letenku. S dítětem je nejlepší kupovat FM, kdy je dítě většinou zdarma. Když jsme byli s manželem sami, lítali jsme na last s dcerou už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
28.3.19 09:48

@elinka90 FM hokt priste, tak dlouho jsme se rozmysleli, zda s ck ci bez. Ale o FM jsem slysela, ze je vyhodny pro pobyt s detmi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8709
28.3.19 09:54
@smudlinky píše:
asi záleží kdy a kam chcete jet, my byli loni v Bulharsku, vybírali jsme hotel podle celkem přísných kriterií( ne dlouhý let,blízko letiště, rozumný odlet z Brna, ne daleko od pláže, písek na pláži atd. u) cca 14 dnů dopředu o letních prázdninách a last minute moc nenabízeli. Zaplatili jsme plnou cenu. Dopředu jsme neobjednávali z důvodu časté nemocnosti dítka.

to je zajímavé, my byly loni na last v Bulharsku, 4členná rodina, všechny vypsané podmínky jsme měli splněny, bookovala jsem to 14 dní předem a ušetřili jsme hodně. Příbuzná počkala ještě týden a měla to zas ještě asi o 2 tisíce levnější pro 1 dospělého a 2 děti :think: takže za mě last ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3869
28.3.19 09:57

@ahhotep teď jsem koukala na hotel, který máme koupený my na first minute a v červnu je už úplně vyprodaný. Má hodně možností pro děti. Já bych asi nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
28.3.19 10:16

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
28.3.19 10:24

Na last minute už většinou nedokáží splnit naše požadavky, vždy musíme s něčím ustoupit. Takže vyzískaná sleva je vždy na úkor něčeho co se nám moc nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiveDream
28.3.19 10:24

Loni jsme cekali na last minute a kdyz byl volny hotel, tak nebyly letenky a opacne - neodleteli jsme nikam…takze jsme koupili v listopadu s 30% slevou na first minute se spoustou dalsich vyhod a bonusu a ted uz se jen tesime…

• Citovat
  • Upravit
2529
28.3.19 10:57

@elinka90 můžu se zeptat, co za hotel, známá hledá v turecku taky, něco pro děti..jedou až v září, třeba by bylo volno, poslala bych ji tip, dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
28.3.19 10:58

já bych nečekala, pokud vám vše vyhovuje.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
28.3.19 11:35

Kdyz jedu s CK sama s detmi, tak cekam vzdycky na LM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
28.3.19 11:38

@ahhotep já bych nečekala na last, s dítětem fakt ne, může to vyjít a nemusí, raději brát dobrý hotel, dokud je k mání
last je dobrý pro dva dospělé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario