Vyplnění dovolenky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
vyplnění dovolenky
Dobrý den,
mám otázku jak je to s vyplňováním dovolenky. Chci požádat o dovolenou od 17. 12. do 22. 12. a pak ty dny mezi svátky (27. - 29. 12.). Můžu to napsat na jednu dovolenku a nástup prostě uvést 2. 1. 2024 a počet dní 8? Nebo by to mělo být rozepsané na dvě? Na první těch 5 dní a na druhé ty 3 zbylé?
Moc děkuji za odpověd, v tomhle se nějak ztrácím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
U nás to někdo psal dohromady a někdo zvlášť…takže je to asi jedno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emma1624 píše:
Dobrý den,
mám otázku jak je to s vyplňováním dovolenky. Chci požádat o dovolenou od 17. 12. do 22. 12. a pak ty dny mezi svátky (27. - 29. 12.). Můžu to napsat na jednu dovolenku a nástup prostě uvést 2. 1. 2024 a počet dní 8? Nebo by to mělo být rozepsané na dvě? Na první těch 5 dní a na druhé ty 3 zbylé?
Moc děkuji za odpověd, v tomhle se nějak ztrácím
Prostě napíšu, že žádám o dovolenou od 17.12. do 29.12., to je snad jedno, ne? Nebo jen ty dané dny ![]()
Spíš záleží, jak řešíte žádosti. Někde se to zadává do počítače, někde se to píše na papírek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud mezi termíny není jiný pracovni den nebo nepracujete ve svátky, napište to jako jednu žádanku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me teda fascinuje, ze stale existuji mista, kde se vyplnuji zadanky. To opravdu v dnesni dobe jeste nekde existuje?
Kazdy vetsi zamestnavatel zadosti resi internim dochazkovym systemem, u mensich si dokazu jako low-cost reseni predstavit sdileny excel ci neco podobneho.
Par zamestnavatelu jsem vystridala, ale u zadneho jsem se nesetkala s zadankami o dovolenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HappyPotato píše:
Me teda fascinuje, ze stale existuji mista, kde se vyplnuji zadanky. To opravdu v dnesni dobe jeste nekde existuje?Kazdy vetsi zamestnavatel zadosti resi internim dochazkovym systemem, u mensich si dokazu jako low-cost reseni predstavit sdileny excel ci neco podobneho.Par zamestnavatelu jsem vystridala, ale u zadneho jsem se nesetkala s zadankami o dovolenou.
Záleží, co je to žádanka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HappyPotato píše:
Me teda fascinuje, ze stale existuji mista, kde se vyplnuji zadanky. To opravdu v dnesni dobe jeste nekde existuje?Kazdy vetsi zamestnavatel zadosti resi internim dochazkovym systemem, u mensich si dokazu jako low-cost reseni predstavit sdileny excel ci neco podobneho.Par zamestnavatelu jsem vystridala, ale u zadneho jsem se nesetkala s zadankami o dovolenou.
Tedy nevím, ale já u současného i minulého zaměstnavatele sice nevyplňovala papírové žádanky, ale i v elektronickém systému se to stále jmenuje žádost o dovolenou. Jak jinak to zaměstnavateli sdělit, aby ji mohl schválit a evidovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kasandra159 píše:
Tedy nevím, ale já u současného i minulého zaměstnavatele sice nevyplňovala papírové žádanky, ale i v elektronickém systému se to stále jmenuje žádost o dovolenou. Jak jinak to zaměstnavateli sdělit, aby ji mohl schválit a evidovat?
To by ale dotaz zakladatelky nedaval smysl. Vyplnovani by pak zalezelo na konkretnim dochazkovem systemu.
Z toho, jak byl dotaz polozen, jsem pochopila, ze stale vyplnuji nejake papirove zadanky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HappyPotato píše:
To by ale dotaz zakladatelky nedaval smysl. Vyplnovani by pak zalezelo na konkretnim dochazkovem systemu.Z toho, jak byl dotaz polozen, jsem pochopila, ze stale vyplnuji nejake papirove zadanky.
I v elektronickém systému to lze rozepsat na dvě žádosti nebo do jedné. A pokud jedna dovolená zasahuje do dvou měsíců, tak to v elektronické evidenci ani na jednu žádanku napsat nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kasandra159 píše:
I v elektronickém systému to lze rozepsat na dvě žádosti nebo do jedné. A pokud jedna dovolená zasahuje do dvou měsíců, tak to v elektronické evidenci ani na jednu žádanku napsat nejde.
Vzdyt to rikam. Zalezi na systemu, ktery ta firma pouziva. Kazdy muze byt jiny a firma je muze mit vselijak customizovane. Nemuzeme vedet, jak funguje system te konkretni firmy. Dotaz by tedy nedaval smysl, pokud by se melo jednat o zadost v dochazkovem systemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kasandra159 píše:
Vzdyt to rikam. Zalezi na systemu, ktery ta firma pouziva. Kazdy muze byt jiny a firma je muze mit vselijak customizovane. Nemuzeme vedet, jak funguje system te konkretni firmy. Dotaz by tedy nedaval smysl, pokud by se melo jednat o zadost v dochazkovem systemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit