Vyplnění dovolenky

44
5.12.23 09:41

vyplnění dovolenky

Dobrý den,
mám otázku jak je to s vyplňováním dovolenky. Chci požádat o dovolenou od 17. 12. do 22. 12. a pak ty dny mezi svátky (27. - 29. 12.). Můžu to napsat na jednu dovolenku a nástup prostě uvést 2. 1. 2024 a počet dní 8? Nebo by to mělo být rozepsané na dvě? Na první těch 5 dní a na druhé ty 3 zbylé?
Moc děkuji za odpověd, v tomhle se nějak ztrácím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2038
5.12.23 09:41

Dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
5.12.23 09:47

U nás to někdo psal dohromady a někdo zvlášť…takže je to asi jedno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16287
5.12.23 10:00
@Emma1624 píše:
Dobrý den,
mám otázku jak je to s vyplňováním dovolenky. Chci požádat o dovolenou od 17. 12. do 22. 12. a pak ty dny mezi svátky (27. - 29. 12.). Můžu to napsat na jednu dovolenku a nástup prostě uvést 2. 1. 2024 a počet dní 8? Nebo by to mělo být rozepsané na dvě? Na první těch 5 dní a na druhé ty 3 zbylé?
Moc děkuji za odpověd, v tomhle se nějak ztrácím :D

Prostě napíšu, že žádám o dovolenou od 17.12. do 29.12., to je snad jedno, ne? Nebo jen ty dané dny :think:

Spíš záleží, jak řešíte žádosti. Někde se to zadává do počítače, někde se to píše na papírek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
5.12.23 10:03

Pokud mezi termíny není jiný pracovni den nebo nepracujete ve svátky, napište to jako jednu žádanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
5.12.23 21:26

Me teda fascinuje, ze stale existuji mista, kde se vyplnuji zadanky. To opravdu v dnesni dobe jeste nekde existuje? :think: Kazdy vetsi zamestnavatel zadosti resi internim dochazkovym systemem, u mensich si dokazu jako low-cost reseni predstavit sdileny excel ci neco podobneho.

Par zamestnavatelu jsem vystridala, ale u zadneho jsem se nesetkala s zadankami o dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16287
5.12.23 21:31
@HappyPotato píše:
Me teda fascinuje, ze stale existuji mista, kde se vyplnuji zadanky. To opravdu v dnesni dobe jeste nekde existuje? :think: Kazdy vetsi zamestnavatel zadosti resi internim dochazkovym systemem, u mensich si dokazu jako low-cost reseni predstavit sdileny excel ci neco podobneho.Par zamestnavatelu jsem vystridala, ale u zadneho jsem se nesetkala s zadankami o dovolenou.

Záleží, co je to žádanka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
6.12.23 08:36
@HappyPotato píše:
Me teda fascinuje, ze stale existuji mista, kde se vyplnuji zadanky. To opravdu v dnesni dobe jeste nekde existuje? :think: Kazdy vetsi zamestnavatel zadosti resi internim dochazkovym systemem, u mensich si dokazu jako low-cost reseni predstavit sdileny excel ci neco podobneho.Par zamestnavatelu jsem vystridala, ale u zadneho jsem se nesetkala s zadankami o dovolenou.

Tedy nevím, ale já u současného i minulého zaměstnavatele sice nevyplňovala papírové žádanky, ale i v elektronickém systému se to stále jmenuje žádost o dovolenou. Jak jinak to zaměstnavateli sdělit, aby ji mohl schválit a evidovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
6.12.23 09:53
@Kasandra159 píše:
Tedy nevím, ale já u současného i minulého zaměstnavatele sice nevyplňovala papírové žádanky, ale i v elektronickém systému se to stále jmenuje žádost o dovolenou. Jak jinak to zaměstnavateli sdělit, aby ji mohl schválit a evidovat?

To by ale dotaz zakladatelky nedaval smysl. Vyplnovani by pak zalezelo na konkretnim dochazkovem systemu.

Z toho, jak byl dotaz polozen, jsem pochopila, ze stale vyplnuji nejake papirove zadanky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
6.12.23 10:16
@HappyPotato píše:
To by ale dotaz zakladatelky nedaval smysl. Vyplnovani by pak zalezelo na konkretnim dochazkovem systemu.Z toho, jak byl dotaz polozen, jsem pochopila, ze stale vyplnuji nejake papirove zadanky.

I v elektronickém systému to lze rozepsat na dvě žádosti nebo do jedné. A pokud jedna dovolená zasahuje do dvou měsíců, tak to v elektronické evidenci ani na jednu žádanku napsat nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
6.12.23 12:04
@Kasandra159 píše:
I v elektronickém systému to lze rozepsat na dvě žádosti nebo do jedné. A pokud jedna dovolená zasahuje do dvou měsíců, tak to v elektronické evidenci ani na jednu žádanku napsat nejde.

Vzdyt to rikam. Zalezi na systemu, ktery ta firma pouziva. Kazdy muze byt jiny a firma je muze mit vselijak customizovane. Nemuzeme vedet, jak funguje system te konkretni firmy. Dotaz by tedy nedaval smysl, pokud by se melo jednat o zadost v dochazkovem systemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
6.12.23 12:04
@Kasandra159 píše:
I v elektronickém systému to lze rozepsat na dvě žádosti nebo do jedné. A pokud jedna dovolená zasahuje do dvou měsíců, tak to v elektronické evidenci ani na jednu žádanku napsat nejde.

Vzdyt to rikam. Zalezi na systemu, ktery ta firma pouziva. Kazdy muze byt jiny a firma je muze mit vselijak customizovane. Nemuzeme vedet, jak funguje system te konkretni firmy. Dotaz by tedy nedaval smysl, pokud by se melo jednat o zadost v dochazkovem systemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat