Vyplňování dotazníku, ma někdo nějaký ověřený stránky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A ještě vyplnuju na prosebe… Tam mám něco přes 300, ještě mi neposlali peníze, ale myslím, že tam je to taky v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aisa, Prosebe, Populace, GFK, Cenné názory…je jich spoustu, nejlíp je spolupracovat se všemi, protože vždycky nějaký čas trvá, než se nastřádá částka, kterou vyplácejí. Nestalo se mi, ale aby nezaplatili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Některé z nich (ale nevím, které jak jich mám víc) pošlou i složenkou, ale strhnou si za tu složenku, což je nyní asi 32,–takže, když máš výdělek třeba 200,–tak je celé nemáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alun-ka no ale kam se přihlasím tak mě nic ani nedojde
takže bych si chtěla už něco vydělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
mám několik skutečně ověřených společností, které vyplácí za vyplňování dotazníků. Více informací společně s odkazy a vlastní zkušeností mohu zaslat do zprávy. Ozvěte se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si přivydělávám vyplňováním dotazníků u Národního panelu. Dělám to už několik let, za vyplnění dotazníku se získávají body, tzv. oplatky, po dosažení 2000 oplatek (=200Kč) vyplácí peníze na účet. Ohodnocení dotazníků se pohybuje od 10Kč za krátký dotazník (hotový za pár minut) až po delší dotazníky za 100 a více Kč. Občas mám štěstí na dotazník na hodnocení písniček z rádií za 400Kč. Nejsou to žádné velké peníze, ale pár stovek měsíčně to dá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den
Chci se zeptat, zda tu nekdo ma ověřeny stránky na dotazníky apod, které vyplaceji
Děkuji