Výpověď, neschopenka a kontroly :-/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
17.12.12 19:43
@banánice píše:
Kontrola chodí od 6 do 20 hodiny

To se tak jenom říká.. že po 20 hodině můžeš říct, že už jsi spala.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.12.12 19:44
@banánice píše:
Kontrola smí chodit jen do 20 hodiny ne do 22 hodiny

Pleteš se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
17.12.12 19:45

@Pipet @Kallkapa @j.a.n.i1 no nevim bylo mi to tak řečený že dřív to bylo do 8 tak nevim tak to mám asi pomýlené info… no ale každopádně kdyby mi tu někdo zvonil v 10 večer tak bych mu asi ukousla hlavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.12 19:45

No, tak to mám další problém, protože šéfová přijde na kontrolu, ale klidně nahlásí na socce, že jsem doma nebyla.. udělá to naschvál, prostě už z principu:-/ Můžu se proti tomuhle nějak bránit?

• Citovat
  • Upravit
1219
17.12.12 19:52

Tak zaměstnavatel může dát podnět na kontrolu ale i sám dojít aměl by být udělán záznam o kontrole

tak mě tu zazvonit někdo v deset večer a dělat kontrolu tak neodejde živaj jako

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101835
17.12.12 19:57
@Verunecka289 píše:
@Pipet @Kallkapa @j.a.n.i1 no nevim bylo mi to tak řečený že dřív to bylo do 8 tak nevim tak to mám asi pomýlené info… no ale každopádně kdyby mi tu někdo zvonil v 10 večer tak bych mu asi ukousla hlavu :mrgreen:

Ono to nikdy nebylo přesně dané, těch 6-22 vychází z nočního klidu… nicméně byl (nebo možná ještě je) interní pokyn CSSZ, kde se uváděla ta 20, ale pokyn není závazný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.12 19:59

Aha, takže takhle.. zaměstnavatel mě jenom nahlásí a socka přijede zkontrolovat. Jinak budu sedět doma jako přikovaná, kurz odvolám a ani se nehnu z domu. To bude perných 28 dní.. :cert: Ale pořád lepší než být v práci s tou krávou.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
21.12.12 00:02
@Anonymní píše:
No jako bych viděla sebe, taky jsem podala výpoveď a šla marodit a za těch 21 dní na neschopence mi přišli 4× z práce!!! A jednou do konce i po těch třech týdnech, to jsem je ale pěkně sjela, že už chodit nemůžou, jen to zkoušeli, zmetci. Teď marodím dál, protože jsem do toho otěhotněla a za ty 4 měsíce co jsem doma mi ze sociálky ještě nepřišli. Každopádně nijak neriskuju, dodržuju vycházky a spokojenost :)

A normálně když jsi otěhotněla, tak marodíš s čím? zajímalo by mě, jak to je, když změníš diagnozu, jestli ti přeruší neschopenku a dají jinou, ale to už pak není člověk v ochranný době 7 dní.

• Citovat
  • Upravit
Alexndra
17.2.13 17:14

Jak se změnou nemoci

@smoulinka71 píše:
A normálně když jsi otěhotněla, tak marodíš s čím? zajímalo by mě, jak to je, když změníš diagnozu, jestli ti přeruší neschopenku a dají jinou, ale to už pak není člověk v ochranný době 7 dní.

To by mě taky zajímalo.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
17.2.13 17:23
@Alexndra píše:
To by mě taky zajímalo.

Normálně ti změní diagnozu a neschopenka pokračuje.

• Citovat
  • Upravit
Alexndra
17.2.13 17:34

Takže když teď jsem nemocná s úrazem, v průběhu pobytu doma jsem otěhotněla a půjdu ke gyn. tak mi jen změní diagnózu a mě nečekají žádné tři dny zdarma?

• Citovat
  • Upravit
3282
17.2.13 17:36
@Alexndra píše:
Takže když teď jsem nemocná s úrazem, v průběhu pobytu doma jsem otěhotněla a půjdu ke gyn. tak mi jen změní diagnózu a mě nečekají žádné tři dny zdarma?

mě takhle doktor jen převedl neschopenku na gyndu a jedu dál 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
17.2.13 17:48
@Alexndra píše:

ne jen ti změní diagnozu.

• Citovat
  • Upravit
16416
27.6.15 20:19

Obnovují diskuzi o kontrolách
Jsem na neschopence a máme rodinný dům
Chci se zeptat můžu být venku na zahrade sedět pod pergolou? nebo musím být striktně doma.
Mám vyhřezlou plotýnku a klidový režim ale jdu si ven vypít kafe a zakouřit
Někde jsem četla že. právě člověk musí být jen doma
Ale když jsem na nahlášení adrese asi by to nemělo vadit
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5526
27.6.15 20:39

@novalgi venku byt muzes:-). Hlavne aby jsi slysena zvoneni a jinak to vubec neres…ja bydlim v bytovce a jsem taky pred ni pac ma 4 leta dcera proste cele dopoledne doma nevydrzi a pred barakem jsme na piskovisti a skluzavce s tim ze bych domnelou kontrolu holt musela ukecat…ty to mas jednodusi jsi na pozemku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat