Výpoveď pokuta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
12.12.22 09:56
@šklíbakočka píše:
Neptám se ani zakladatelky, ta evidentně neví. Ale ptám se ostatních, co to je tedy za zvláštní typ pracovní smlouvy? To je švarc systém v nějakém moderním hávu nebo co to je? Dělá na IČO a přitom má plat? Vůbec mi to není jasné. A to má Generalli normálně?

Není to pracovní smlouva je to smlouva o spolupráci. A ano je to v podstatě swarz… Velice výhodné pro Generali dříve pro Českou pojišťovnu.. velice nevýhodné pro ovečky…

• Citovat
  • Upravit
9085
12.12.22 10:22
@ludmilaadamkova píše:
Není to pracovní smlouva je to smlouva o spolupráci. A ano je to v podstatě swarz… Velice výhodné pro Generali dříve pro Českou pojišťovnu.. velice nevýhodné pro ovečky…

Díky za info. To jsem tedy nikdy neměla, tak se ptám. Proč na to někdo přistoupí? A to mají ostatní pojišťovny stejné? Já jsem myslela, že dělaji na IČO na svoji pěst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
12.12.22 10:39
@šklíbakočka píše: … co to je tedy za zvláštní typ pracovní smlouvy?

Normální smlouva mezi podnikateli.

Dělá na IČO a přitom má plat?

Kdepak. To jenom zmatená zakladatelka netuší že nedostane žádný plat, ani mzdu, nýbrž smluvní odměnu. Tu bude zdaňovat jako příjem ze samostatné výdělečné činnosti a sama si z toho hradí zdravotní a sociální „pojištění“ a zaplatí daň z příjmu.

• Citovat
  • Upravit
9085
12.12.22 11:55
@Tala20 píše:
Kdepak. To jenom zmatená zakladatelka netuší že nedostane žádný plat, ani mzdu, nýbrž smluvní odměnu. Tu bude zdaňovat jako příjem ze samostatné výdělečné činnosti a sama si z toho hradí zdravotní a sociální „pojištění“ a zaplatí daň z příjmu.

Čili oni ji na něco vyškoleji, kdyby odešla dříve, zaplatí za to. Bude něco dostávat na základě uzavřených smluv a to pak normálka zdravotní, sociálka, daně. Když nic neuzavře, tak výdělek nula? A oni za ni nesou nějakou odpovědnost vůči ČNB? Je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
12.12.22 12:06
@šklíbakočka píše: Čili oni ji na něco vyškoleji, kdyby odešla dříve, zaplatí za to. Bude něco dostávat na základě uzavřených smluv a to pak normálka zdravotní, sociálka, daně. Když nic neuzavře, tak výdělek nula? A oni za ni nesou nějakou odpovědnost vůči ČNB? Je to tak?

To bude dělat asi to, že bude obvolávat stávající klienty a snažit se jim vnutit schůzku, aby na ní uzavřeli novou pojistnou smlouvu, protože ta stará je neaktuální k dnešním cenám. V této době asi moc těch ochotných si zvyšovat pojistku nenajde. Takže výdělek bude zřejmě nula, nula, prd. Protože je asi jen za uzavření nové smlouvy na vyšší částku a za víc peněz.. A protože zaškolení něco stojí, a když tito externisti za docela krátký čas zjistí, že jim tady pšenka nepokvete a zvedají kotvy, tak holt pak chtějí po nich školení zaplatit. Nyní spíš lidé pojištění ruší, protože nemají peníze. Ruší i stavebka a penzijní připojištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat