Výpověď v práci ve zkušební době od zaměstnavatele

Anonymní
5.8.24 16:14

Výpověď v práci ve zkušební době od zaměstnavatele

Ahojky minuly tyden jsem dostala výpověď ve zkušební době, ale bohuzel mi do emailu podstrcili výpověď ve ZD ze strany zaměstnance a ja krava to podepsala ted budu na ÚP a nevim co stim papírově mi prijde ta dobrá verze ale pry budou počítat tu co jsem podepsala jako první? Nevite zda to jde nejak resit v praci mi rekli ze to zmenit nejde jelikoz je to podepsaný ale ja jsem zadnou vypoved nedala dali mi ji oni ted mam narok na podporu na 8k nejvic jen proto ze jsem deb** a verila ze pošlou dobrý formulář 😏

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65432
5.8.24 16:18
@Anonymní píše: Více

pod slovem podstrčit si představuju něco jiného, než že mi to pošlou do mailu, já mám času kolik chci na přečtení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
5.8.24 16:26

Už jsi byla se registrovat na up? Jestli ne, tak přeci můžeš počkat na tu „správnou papírovou verzi“, ne?
Nedává smysl, aby ti něco podstrkovali, ve zkušební době tě můžou propustit bez udání důvodu, bez odstupného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
5.8.24 16:26
@vokishka píše: Více

Jj, nejen podepsala, ale zřejmě podepsané i doručila zaměstnavateli. Pokud nedoručila, tak je to v pohodě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.24 16:34

@eumedon nedorucila po podepsani se to doručilo samo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.24 16:35

@Fiducia byla ale paní na ÚP prý počká na tu spravnou verzy na tu papírovou

• Citovat
  • Upravit
35418
5.8.24 16:40

Tím je to vyřešeno, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
5.8.24 16:45

Jak - doručilo samo?

Přišel mail, tys ho vytiskla, podepsala… a ono se to doručilo samo? Vytištěná a tebou podepsaná listina se doručila sama? 8o

Nebo jakým způsobem jsi ten dokument, který přišel jako příloha mailu podepsala na důkaz souhlasu s obsahem?

Dokumenty, kterými se ukončuje pracovní poměr, musí mít písemnou formu, jinak se k nim nepřihlíží.

Příspěvek upraven 05.08.24 v 16:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.24 16:47

@Fiducia no nwm jestli mi to k necemu bude jelikoz podporu určuje nekdo jiny ne ta na ÚP a ve firmě pry přijali tu co jsem uz podepsala :/

• Citovat
  • Upravit
19793
5.8.24 16:49

Mohla bys podrobně popsat, jak jsi podepsala listinu, která se sama doručuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@eumedon prislo to do mailu a bylo to podepsané pres nějakou aplikaci kterou oni mají papirova forma prijde teprve. Tam je to dané dobře už

• Citovat
  • Upravit
435

Neexistuje výpověď ve zkušební době, ale ukončení pracovního poměru ve zkušební době. A to je myslím jedno kdo dá. Máte nevyčerpanou podporu v nezaměstnanosti z předchozího období? Protože teď na podporu nárok nemáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.24 16:51

@eumedon prislo mi to do mailu tam jsem otevrela odkaz a bylo tam danne podepsat tak jsem to podepsala ale cely dokument se mi otevrel až když jsem to podepsala a odeslala prpto jsem si toho vsimla az po podpisu 🤷🏻

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.24 16:51

@cestovatelka 1 ano mám ji nevycerpanou zbývající 4 měsíce mam

• Citovat
  • Upravit
19793
5.8.24 16:54
@cestovatelka 1 píše: Více

Přesně se to jmenuje „zrušení pracovního poměru ve zkušební době“.

Pro podporu v nezaměstnanosti není jedno, kdo to dá. Ukončí-li pracovní poměr zaměstnanec z vlastní iniciativy nebo dohodou bez vážného důvodu, dostane sníženou podporu v nezaměstnanosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat