Výpověd ze smlouvy od D.A.S.

10142
4.1.14 09:12

Výpověd ze smlouvy od D.A.S.

Ahoj,

máte někdo zkušenosti z výpovědí ze smlouvy od právní společnosti DAS? Máme pojistnou smlouvu na dobu neurčitou s pojistným obdobím 1 rok. Vloni 26.3. jsme pojištění zakládali ( o tom, že nás jejich obchodní zástupce podvedl a poskytl nepravdivé informace, díky jim jsm eale bohužel smlouvu uzavřeli a ještě k tomu nás okradla). Platili jsme celé roční pojistné. Nikde se nemůžeme dočíst, jaké jsou podmínky pro odstoupení, předpokládám, že je to ale nějaká lhůta před výročním datem. Ale jaká, nemůžu nikd edohledat. Odstoupení od smlouvy mají na webovkách, ale toto ne. Máte s tím někdo zkušenosti, víte někdo? žádné pojistné podmínky ke smlouvě nemáme, nic neposlali, dne suž víme, že DAS je jen chodící reklama, s pochybnými obchodními zástupci a nic neřeší.
děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
4.1.14 09:17

U životek to je kolem 8mi týdnů před koncem výroční doby. Určitě bych psala výpověď dřív než později :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
4.1.14 10:01

@Krkael ok, písemnou výpověd sepíši hned a pošlu k nim, jen právě nevím, zda-li na to je konkrétní formulář nebo mám prostě sepsat a poslat. My jim napsali, ale očekávám, že se hned samozřejmě neozvou (nejlépe do doby, dokud nebude možné výpověd poslat). a také, zda-li třeba písemná výpověd má mí notářsky ověřený podpis :think: asi by to ale bylo lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.1.14 10:09
@Petttruše píše:
@Krkael ok, písemnou výpověd sepíši hned a pošlu k nim, jen právě nevím, zda-li na to je konkrétní formulář nebo mám prostě sepsat a poslat. My jim napsali, ale očekávám, že se hned samozřejmě neozvou (nejlépe do doby, dokud nebude možné výpověd poslat). a také, zda-li třeba písemná výpověd má mí notářsky ověřený podpis :think: asi by to ale bylo lepší…

Hele já když vypovídala životka, tak jsem prostě napsala, že žádám o ukončení smlouvy

Příspěvek upraven 04.02.14 v 20:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
4.1.14 11:33

Já napsala také vlastní žádost o ukončení smlouvy počínaje dnem:…jo a ještě jsem tam připsala, že žádám od nich papír o bezdlužnosti (pro tebe, abys věděla, že jim tam nic nedlužíš) a proběhlo to v poklidu a k tomu napsanému dni mi smlouva vypršela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
4.1.14 11:55

@moky a den zániku jsi uvedla den vzniku smlouvy? Nám smlouva vznikla 26.3., pošlu to tam příští týden, uvedu tedy, že žádám o ukončení smlouvy (pojištění) k 26.3.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
4.1.14 12:19
@Petttruše píše:
@moky a den zániku jsi uvedla den vzniku smlouvy? Nám smlouva vznikla 26.3., pošlu to tam příští týden, uvedu tedy, že žádám o ukončení smlouvy (pojištění) k 26.3.?

u nás už je to delší doba, ale minimálně rok jsme tu smlouvu museli mít a zaplatit, takže ano, je to k tomuto datu. Ale pošli to co nejdřív, opravdu se uvádí až několik týdnů před tím datem, takže teď a co nejdřív.

Napsala bych asi toto: Žádám o ukončení pojistné smlouvy mezi firmou D. A.S. a paní/panem…uzavřeného dnem 26.3.2013 po dobu jednoho roku a to ke dni 26.3.2014. Zároveň s tím Vás žádám o poslání bezdlužnosti mezi mnou a Vámi. Děkuji, s pozdravem ta a ta, dne…podpis. Poslat a čekat na odpověď.
Ale zkuste si ještě pohledat jak přesněji by to šlo napsat. Já napsala něco právě v tomhle smyslu a díky bohu se to celkem snadno vyřešilo a k tomu dni mi přišel dopis o ukončení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
4.1.14 16:20

@moky ok, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.17 18:30

Podvod

Take jsem uzavrela smlouvu s ruznymi sliby, ale behem 2 mesicu, mi vlastne nepomohli v nicem, co bych si nemohla najit sama na internetu

• Citovat
  • Upravit
11559
24.9.17 19:14

A v čem spočívá ten podvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.17 22:28

DAS

@Ivan PPZ Ze ve skutecnosti, chteji jen penize a pomoc veskera zadna