Výpověd ve zkušební době

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
9.12.18 07:58
@Vameta píše:
Zdravím, mám dotaz. Chci skoňit ve zkušební době. Teoreticky vzato, je možné přijít do práce (v pondělí) s papírem v ruce, že ukončuji, dnes prac.poměr ve zkušební lhůtě a odejít?! Takhle ze dne na den? A mám si připravit papír, že jsem vrátila telefon a čip atd.?! Díky :kytka:

Ne, neni, pondeli jeste musis odpracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
9.12.18 09:54

@j.a.n.i1

si tam napisi datum na nedelu nebo na patek ne?a je to vyresene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.12.18 09:56
@B4RC3LON4 píše:
@j.a.n.i1si tam napisi datum na nedelu nebo na patek ne?a je to vyresene

Rozhoduje datum doručení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
9.12.18 09:58

@Prof. Farnsworth

zas tady nepiste kraviny znam plno lidi co se zebere v prubehu pracovni doby treba v 7 nebo v 8 nebo v 10 hodin a jde normalne dom a skonci nikdo vas nedonuti zustat v praci to jsou totalni nemysli.

taky jsem byl vpraci v patek byl svatek ja jsem dosel na uctarnu v prubehu pondeli ze koncim napsala me vypoved poepsali jsme to a sel jsem nic o tom ze bych mel neco oddelat jeste me ani nerekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19811
9.12.18 10:15
@B4RC3LON4 píše:
@j.a.n.i1si tam napisi datum na nedelu nebo na patek ne?a je to vyresene
Datum si tam můžeš napsat jaké chceš. Když tam napíšeš páteční datum a podaří se ti to doručit v pátek, tak končíš v pátek. Když tam napíšeš nedělní datum a podaří se ti to doručit v neděli, tak končíš v neděli. Pracovní poměr končí dnem doručení, pokud v něm neuvedeš pozdější datum skončení pracovního poměru. To jest uvedeš dřívější datum nebo žádné, tak končí dnem doručení.
@B4RC3LON4 píše:
@Prof. Farnsworth

zas tady nepiste kraviny znam plno lidi co se zebere v prubehu pracovni doby treba v 7 nebo v 8 nebo v 10 hodin a jde normalne dom a skonci nikdo vas nedonuti zustat v praci to jsou totalni nemysli.

taky jsem byl vpraci v patek byl svatek ja jsem dosel na uctarnu v prubehu pondeli ze koncim napsala me vypoved poepsali jsme to a sel jsem nic o tom ze bych mel neco oddelat jeste me ani nerekla

Když budeš urážet lidi, kteří ti popravdě odpovídají na otázky, tak tě budou odpovídat jen „rádci“, kteří píší líbivé kraviny a zůstaneš hloupá.

@Prof. Farnsworth ti po pravdě odpověděl na otázku, kdy končí pracovní poměr. To, že znáš plno lidí, kteří neřeší, kdy jim končí pracovní poměr a klidně si udělají „áčko“, na tom nic nemění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
9.12.18 10:28

@eumedon

a kdyz budu mit ranni a zanesu jim tu vypoved v pondeli treba v 11 hodin tak co udelaji zastreli me?ze jsem nebyl v praci od rana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.12.18 10:37
@B4RC3LON4 píše:
@eumedona kdyz budu mit ranni a zanesu jim tu vypoved v pondeli treba v 11 hodin tak co udelaji zastreli me?ze jsem nebyl v praci od rana?

Můžou ti dát nedovolenou absenci a paragraf. Ten budeš mít v zápočtovém listu.

Jasně, můžeš taky přijít za týden, dát pěstí účetní a vymočit se jí na stůl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
9.12.18 10:42

@Prof. Farnsworth

nekdy si zjistite kolik takovych lidi maji firmy kde se treba domluvi ze prijdou a ani nenastoupi nebo odejdou v prubehu smeny nebo daji vypoved tak jak to pisi ja tudiz takovych paragrafu by museli psat kazdemu druhemu oni jsou radi ze to nemusi nijak resit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.12.18 10:47
@B4RC3LON4 píše:
@Prof. Farnsworthnekdy si zjistite kolik takovych lidi maji firmy kde se treba domluvi ze prijdou a ani nenastoupi nebo odejdou v prubehu smeny nebo daji vypoved tak jak to pisi ja tudiz takovych paragrafu by museli psat kazdemu druhemu oni jsou radi ze to nemusi nijak resit

To, že se někdo chová jako nevychovaný vidlák neznamená, že je to normální. A to platí všude - jak v práci, tak na diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19811
9.12.18 10:52
@B4RC3LON4 píše:
@Prof. Farnsworthnekdy si zjistite kolik takovych lidi maji firmy kde se treba domluvi ze prijdou a ani nenastoupi nebo odejdou v prubehu smeny nebo daji vypoved tak jak to pisi ja tudiz takovych paragrafu by museli psat kazdemu druhemu oni jsou radi ze to nemusi nijak resit

Můžu hádat? Je jich 6587? Kde a jak se to dá zjistit? Ostatně, i kdyby @Prof. Farnsworth takové číslo někde mohl vyštrachat, tak by bylo off topic hned ze dvou důvodů:
1. To, že 6587 zaměstnavatelů je ochotno se na čemsi domluvit, ještě neznamená, že tazatelka pracuje u některého z těchto 6587 zaměstnavatelů, a ne u 6588-ého, který se na tom domluvit nechce.
2. Výsledkem té domluvy je dohoda (oboustranný právní úkon), zatímco vlákno je o zrušení pracovního poměru ve zkušební době, což je jednostranný právní úkon.

Kraviny sem píšeš ty.

Příspěvek upraven 09.12.18 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19811
9.12.18 10:53
@Prof. Farnsworth píše:
To, že se někdo chová jako nevychovaný vidlák neznamená, že je to normální. A to platí všude - jak v práci, tak na diskusi.
:pankac: :potlesk: :palec:
@B4RC3LON4 píše:
@eumedona kdyz budu mit ranni a zanesu jim tu vypoved v pondeli treba v 11 hodin tak co udelaji zastreli me?ze jsem nebyl v praci od rana?

A s vidlákem nemá smysl diskutovat, takže na otázky vidláka ani nebudu odpovídat. Ať si to vidlák zjistí sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
9.12.18 14:19
@B4RC3LON4 píše:

No, nezastřelí, ale zadají to jako áčko a pokrátí za něj dovolenou a klidně mohou dát k úhradě i škodu způsobenou tím, nedorazením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.12.18 22:30

Dobře, děkuji. Je mi tedy jasné, že v pondělí mohu předat papír ‘po směně’ a odejít, tudíž mám odpracováno a předaný papír. A tedy zápočtový list mi mohou poslat poštou nebo dodat na ÚP, pokud se budu hlásit a nenastoupím rovnou do nové práce. Super, děkuji a nehádejte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
9.12.18 22:40

@Vameta Jojo, přesně tak, předat to na konci směny je ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
10.12.18 19:38
@Vameta píše:
Dobře, děkuji. Je mi tedy jasné, že v pondělí mohu předat papír ‘po směně’ a odejít, tudíž mám odpracováno a předaný papír. A tedy zápočtový list mi mohou poslat poštou nebo dodat na ÚP, pokud se budu hlásit a nenastoupím rovnou do nové práce. Super, děkuji a nehádejte se :kytka:

Můžeš předat i na začátku / v průběhu směny s tím, že ten den ještě odpracuješ. Ale to je na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat