Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Luboš P píše: Více
také to nechápu, založila už minimálně 10 diskusí o tom, jak se strašně bojí, a najednou se chce před výkonem nacpat rýží a piškotama
![]()
tak nebude dobře vyčištěná, vynadají jí, a objednají ji znovu a znovu se bude třást strachy - a to se kvůli pár piškotům vyplatí
![]()
@stinga Nakonec mám stejně smůlu. Ležím v horečkách… ☹️ Takže stres byl veliký, a nakonec jsem lehla… ☹️
@Scholzova píše: Více
tak nevím, jestli je to dobře nebo špatně, mohla jsi to mít za sebou, ta horečka je určitě ze stresu,
zkus si někde najít pracoviště, kde to dělají v celkové narkóze, ale zas budeš potřebovat někoho, kdo tě tam doveze a odveze,
a prosím tě až se budeš vyprazdňovat, tak opravdu si odpusť pojídání rýže nebo piškotů, není to opravdu dobrý nápad
@stinga píše: Více
A hlavně už nezakládej další diskuze. Nic nového se v nich nedozvíš.
Vy tady hanite zakladatelku, ale manzelka je jeste horsi exemplar. Jeji babi - rakovina tlusteho streva, smrt v 89 letech na covid, jeji mama - rakovina tlusteho streva, smrt v 46 letech.
Manzelka - coze? prisel mi dopis, ze mam jit na nejake vysetreni? Zmackala ho a nikam nesla.
KSSS - kazdy svoji smuly strujce.
Hadat se s ni nebudu. Kdysi jsem ji uprostred leta pripomnel, ze rikala, ze bude volat svoji doktorce kvuli vysledkum krve, tak pak na me vybehla, ze jsem zkazil dovolenou. A od te doby si davam bacha. I kdyby kaslala krev, necham rozhodnuti zda prece jenom nenavstivit doktora na ni samotne.