6letý si na lyžích vyrazil dech, může mít jiná zranění?

598
24.1.16 20:17

Vyražený dech... Jiná zraněni...

Dobrý den, jsem docela ve stresu, ale nechci zase zbytečně plasit.. Dnes dopoledne jsme byli s malým 6 let ma lyžích.. Stali jsme, malý mi podjel mezi lyžema a strhnul me ba sebe.. Mel vyražený dech.. Po par vteřinách byl OK… Nic ho nebolelo, jen byl trosku vyděšený… Nic méně hned se hnal znova lyžovat… Nepozoruji na nem, ze by bylo něco jinak, než obvykle, na nic si nestezuje, ikdyz se ho ptám… Bříško ho nebolí, ikdyz mu ho promackam… Ale i tak nám strach z nějakého vnitřního zraněni… Zažili jste někdo něco podobného? Mam se bát? Manžel mi říká, ze zbytečně plaším… Ale už jen to, ze jsem mu to udělala já je hrozny pocit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30970
24.1.16 20:20

Delala jsem sport, pri kterem je vyrazeny dech velmi casty. Vzdy uplne v pohode, nebala bych se, ani k doktorovi bych nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.1.16 20:29

@Cuddy dekuju za uklidnění… Snad bude fakt OK… Kdyby se cokoli nezdálo, samozřejmě s nim dojdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
24.1.16 21:07
@hanisv píše:
Dobrý den, jsem docela ve stresu, ale nechci zase zbytečně plasit.. Dnes dopoledne jsme byli s malým 6 let ma lyžích.. Stali jsme, malý mi podjel mezi lyžema a strhnul me ba sebe.. Mel vyražený dech.. Po par vteřinách byl OK… Nic ho nebolelo, jen byl trosku vyděšený… Nic méně hned se hnal znova lyžovat… Nepozoruji na nem, ze by bylo něco jinak, než obvykle, na nic si nestezuje, ikdyz se ho ptám… Bříško ho nebolí, ikdyz mu ho promackam… Ale i tak nám strach z nějakého vnitřního zraněni… Zažili jste někdo něco podobného? Mam se bát? Manžel mi říká, ze zbytečně plaším… Ale už jen to, ze jsem mu to udělala já je hrozny pocit..

já jsem jako díte měla vyrazeny dech minimalne jednou tydne, byla jsem divoch:D pokud neni bledy, malatny, bricho ani hlava ho neboli, tak to bude ok:D U me bylo nejhorsi, kdyz se mi to stalo nekde osamote, vzpominam, jak jsem nekdy v deseti letech se rozebihala proti stromu, abych si ten dech vratila.. to byla spravna sranda…D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.1.16 21:16

Nic ho nebolí… Hned stoupnul na lyže a další hodinu jezdil… Ptám se ho každou chvíli, jestli mu nic není, říká, ze ne… Chová se úplně normálně… Teď už spinká, raději u nej zůstanu do rána… Dekuju za útěchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.1.16 21:22

Jinak @MarieOVMUC, vy jste tedy údernice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.1.16 08:31

Tak jsem ráno volala doktorce a říkala, ze kdyz malého nic nebolí, chová se normálně, ze k ni nemusíme chodit. Jen abych ho hlídala.. Tak snad to bude OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák