Vyrážka, co na ní používat?

Anonymní
20.1.24 11:13

Vyrážka, co na ní používat?

Dobrý den, udělala se mi vyrážka na hřbetech ruky. Nikam jinam než po hřbetech ruky a prstech se to nerozšiřuje (mam to i mezi prsty). Nevíte co by to mohlo být a co na to použit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36073
20.1.24 11:30
@Anonymní píše:
Dobrý den, udělala se mi vyrážka na hřbetech ruky. Nikam jinam než po hřbetech ruky a prstech se to nerozšiřuje (mam to i mezi prsty). Nevíte co by to mohlo být a co na to použit?

Použij na to lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.1.24 12:46

Dobrý den, pokud svědí, tak si vemte fenistil kapky, jinak doporučuji nějaký krém na ekzém a suchou pokožku z lékárny + přimíchat prášek H2 infuse, ten lépe vstřebá krém do hloubky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.24 13:01
@pear678 píše:
Dobrý den, pokud svědí, tak si vemte fenistil kapky, jinak doporučuji nějaký krém na ekzém a suchou pokožku z lékárny + přimíchat prášek H2 infuse, ten lépe vstřebá krém do hloubky..

Nesvědí, když na to něco dam tak to trochu chvilku pálí. Známa doporučila dubovou kůru, tak skocim do lékárny.

• Citovat
  • Upravit
21675
20.1.24 13:19
@Anonymní píše:
Nesvědí, když na to něco dam tak to trochu chvilku pálí. Známa doporučila dubovou kůru, tak skocim do lékárny.

Spíš bys měla skočit na kožní. Může to být podrážděná kůže, ekzém nebo plíseň??? Těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21675
20.1.24 13:19

A nebo to ukaž v té lékárně a nech si poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
20.1.24 15:35

Mne se delal roky na prstech a hrbetech ruky atopicky ekzem- cervena, sucha mista, pote se zacne kuze loupat.
Citlive na prostredi a stres. Roky jsem lecila konopnou masti, kdyz bylo nejhur, kortikoidovou masti od dermatologa.
Mam ho asi 20 let. Co jsem prestala konzumovat laktozove mleko, zmizel..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek