Vyrážka na obličeji u dvouleté

334
4.11.16 11:05

Vyrážka na obličeji u dvouleté

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Předevčírem se nám objevila vyrážka. Nejdřív jsem si myslela, že se někde rozplácla, ale…Chtěla jsem se zeptat co by to mohlo být. Mám s tím utíkat hned k doktorce? Předem děkuji za odpověd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
4.11.16 11:09

Namažte to fenistylem. Jestli se to zlepší, tak je to alergie… A může to být na něco čím jí myjete či mažete, na prášek či aviváž, nebo třeba na nějaké jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
4.11.16 11:16

Ahoj, jestli je to suche a drsne, mohl by to byt atopicky ekzem. Na podzim se obvykle zhorsuje. Pomuze promazat necim hodne mastnym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
4.11.16 12:13

@Katcha dovolim si nesouhlasit, na to mastne nepatri, to se muze zhorsit.

Ja bych to pro zmenu natrela 2-3× denne zinkovou masti (nejlepe od Herbacos) a az se to vysusi a sloupe, tak si davala pozor na to, at chodi ven namazana kremem do mrazu. Meli jsme to ted taky a zmizelo to po te zinkovce.

Edit: i kdyz tak moc na koreni nosu to nemela, ona jen na tvarich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.11.16 12:18

Když mají decka na puse nějaké fleky nejvíc zabírá obyčejná modrá Indulona.
Tu nam i dětská poradila. Ja ji moc nedůvěřovala, ale měla pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
4.11.16 13:02
:kytka:

Příspěvek upraven 01.11.17 v 09:36

• Citovat
  • Upravit
2436
4.11.16 16:21

No ten ekzém opravdu bývá spíše na tvářích. Modrá indulona funguje výborně, ale navíc k ní teď u třetího dítěte přidávám bambucké máslo, případně lopuchovou mast a v podstatě se to zastaví vždy ve fázi „suchá krupice“. U dvou starších jsme se občas Locoidu nevyhnuli.
Ale v tomto případě to chce zvážit jestli je to opravdu ono. No, záhady se objevují obvykle v pátek odpoledne ;) Ale vy už máte pár dní náskok, vyčkala bych do pondělka a kdyby se to nelepšilo, k doktorce bych zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí