Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A jak je starý? Možná se jenom trochu peismahnul, to sluníčko fakt peče. Pro podobné případy je fajn mít doma Panthenol.
Příspěvek upraven 26.07.19 v 20:15
@Kriss Tina píše:
A jak je starý? Možná se jenom trochu peismahnul, to sluníčko fakt peče. Pro podobné případy je fajn mít doma Pantheon.
Panthenol, anticka stavba by nepomohla ![]()
@Kriss Tina píše:
@Eliška pardon automatická oprava
obcas je to sranda, co vznikne ![]()
@Dany.dee s takhle malým mimčem bys vůbec neměla chodit ven v tomhle počasí, pokud to není úplně nezbytné. Kdyztak aspoň nějaký slunečník nad kočár. Jinak nozku teď nech, jestli nebyl na sluníčku dlouho tak to nic nebude.
@Kriss Tina bohužel jsme museli na rychlo odjet ke kamarádce z rodinných důvodů, a pro mou smůlu jsme nemohli být u ní doma, tak jsme seděli v parku. Mám přes kočárek aspoň látkovou plenku, ale občas fouklo a tak měl nožky na sluníčku. Bylo to vždy jen na chviličku než jsem plenku zase srovnala. Snažila jsem se s ním být co nejvíc ve stínu ale ne vždy to šlo.
@Dany.dee tak tu plenku tam uz nedavej, chudak malej! zkus si to vygooglit
Jinak manzel dostal alergii na slunecni zareni tyden po dovolene, vyjde ven a cely se osype, bere leky, vitamin B a min. pul hodiny pred se maze opalovakem 50+
@Dany.dee doporučuji koupit ten slunečník, plenou přes kočár mu ještě víc skodis, pak má uvnitř ještě větší vedro než bez ní, si ho tam uvaris.
Nebojte vím že tam pak má teplo, proto mu ze zadu otevírám větrání, zas tak blbá nejsem, je to druhé dítě, nějaké zkušenosti už mám
@Kazimíra Olejovka tak to mu nezávidím, to aby se pak bál jít vynést odpadky