Výrobky Tescoma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
3.8.17 17:55

@DanielaD no, myslím to ta, že jestli se tam ta odpařovaná voda nesesráží zpátky na vodu a nesteče do šťávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22742
14.8.17 12:26

Nejlepší je asi nakupovat v těch neznačkových domácích potřebách, nakonec jsme tam toho našli nejvíc a není tam vše tak drahé nebo je dobrý ten Orion ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.12.17 20:34

Nože

Ahoj holky, prosím vás, jakou máte zkušenost s noži z Tescomy? Zrovna jsem na jejich e-shopu viděla sadu nožů i s blokem a celkem ráda bych si ji koupila.. mají ji za dobrou cenu a s cashbackem přes Tipli by to bylo ještě výhodnější, jen bych byla nerada, kdyby se mi po pár použitích hnedka ztupily.. Předem děkuju za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21483
19.12.17 20:42

Oni mají několik řad, které se liší cenou i kvalitou. Měla jsem jejich nože z té levnější řady a odešly hodně rychle. I se vylámalo ostří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22742
19.12.17 20:48

My teda máme jen ten zoubkovaný na chleba, ale je dobrej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21483
19.12.17 20:56

@sharunka03 ten už zoubky má :mrgreen: :mrgreen: No, já ty nože nešetřím, cpu je do myčky atd. Tím prostě trpí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
19.12.17 21:23

@NatasaZ
Tescoma byla dobrá než ji převzal Italský majitel. Teď vyrábí výrobky pro oko ne na používání. Zkus najít Viktorinox kuchyňské nože - design nic moc, ale ostré i po letech. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
19.12.17 21:51

Já mám od Tescomy japonský nůž Azza a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
19.12.17 22:13

My máme nože je od Tescoma, moc je nešetřim, dáváme do myčky, muž je pořád dává do misky s vodou pokud je ve dřezu, řeže s nima doma věci co se řezáji v běžné domácnosti pilkou :lol: máme je tak6 let a poškozeny nejsou.. jen tupý :lol:
Edit jo a máme ty obyč s modrou rukojetí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.17 23:46

@NatasaZ měla jsem od Tescomy s modrou rukojetí, asi 8 let zpátky, a rezlo mu ostří :? opakovaně. U žádného jiného nože (=od jiných výrobců) se mi to nikdy nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
20.12.17 11:25

Máme už několik let ten blok Azza černé, jsou sice stále fajn ale znovu bych do nich nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22742
20.12.17 12:12

My máme ten s modrou rukojetí na ten chleba a možná to nerezne proto, protože to nedáváme do myčky, protože ani žádnou nemáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22742
20.12.17 18:52

Dneska jsem byla po dlouhé době v Tescomě :mrgreen: ale koupila jsem tam aspoň užitečné věci pod stromeček. Štítky na nádobky s potravinami vodě odolné a prostředek na nerezové nádobí. Máte s tím vším někdo tady zkušenosti? Jestli jsou to kvalitní věci? Jestli jsou štítky opravdu vodě odolné a přípravek funguje, tak jak má? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
20.12.17 19:57

@sharunka03
Přípravek na nerezové nádobí? To je vtip? Nerez je ocel s označením 18, tedy chemicky nečinná k většině zásaditých i mírně kyselých rozpouštědel. Pokud ji nemáčíš do NaCl nebo něčeho, co obsahuje opravdu vysokou koncentraci S- nebo SO2-, nebo druhý extrém v podobě uhlíkových sloučenin s vysokým obsahem uhlíku, tak se ji nic nestane. To stříbro je na tom při použití běžných saponátů mnohem hůř. Ostatně nože taky žádný podobný přípravek od ztupení neochrání, pokud je někdo cpe do myčky a krájí s nimi horké jídlo (přes 90°C). Ale jako dárky se dávají i mnohem větší blbosti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22742
20.12.17 20:12

@Vlaďka 83 No, jako že nějaké ošetřovač či co :think: To je jedno, pro nás dárky taky nikdo neřeší, hlavně, že je něco pod stromečkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný