vyrvava si spani?????

Napsat příspěvek
Velikost písma:
petrag
24.1.10 22:05

zdravím, mě to dělá dceruška teď v 10 měsíci. musím si k ní lehnout a přidržovat, aby neutíkala dokud se neunaví a neusne.Často je to i s křikem a trvá to cca 10 min. Vzpouzí se přesto, že se jí chce spinkat.

• Citovat
  • Upravit
381
24.1.10 22:22

No tepic!Dnes jsme ho uhoupali :dance: ,nez zacal ten hysterak,parkrat se pokusil vzpinat a zurit,ale nakonec po hodine usnul bez place,tak tezko rict…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
25.1.10 12:20

Ahoj holky, včera mi malá úplně v klidu usnula a zbudila se jednou v noci a pak až v 7ráno. Obrovská úleva snad to tak bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.1.10 18:46

tak vidis Lidko,to gratuluju,ja se tesim na dnesni vecer :zed: :zed: ,ponevadz verim,ze usne taky v klidu,mam nachystanejch par figlu a novinek.Ale uz ted je protivka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
25.1.10 20:52

Ahoj, naše malá to dělala jeden čas taky taky a pomohlo začít jí dávat spát dřív, prostě už byla moc unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.1.10 22:32

Asi tu hysterii pred spanim pusobilo i to boleni,ja mu prestala davat kapky pred krmenim,ted jsem mu je dala na noc pred jidlem, vyprdel se a krasne usnul,ani sebou tolik necuka,je fakt,ze kdyz jde spat pozdeji nez v devet,tak se mu hur usina,jo a dnes hodne cvicil konicky,byl utahanej,takze dnes taky klid :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
26.1.10 00:25

Jsme na UM, malej začal mít tyhle projevy poslední týden (má 3,5 měsíce). Sám si ale vymyslel, jak se klidnt- přetahuje si plínu přes hlavu, aby nic neviděl, pod plínou si tak 5 minut řve a skoro vždycky usne. Myslím, že je to určitě tím, že se teď hodně mění, hodně se zajímá o věci, „povídá si“, sleduje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
26.1.10 07:09

Takhle se vzteká Štěpa před spaním vždycky, když je unavenej. Přes den chodí spát tak 2 - 2,5 hodiny po tom, co se probudil, to usíná bez problémů. Večer to obvykle nevyjde, tak jde spát třeba až po 3 hodinách a to je pak řev, než zabere. U nás se osvědčilo namočit dudlík do studené vody, on začne tahat a krásně zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
26.1.10 10:19

Holciny,dekuju vsem za rady a prispevky,se mi taky ukevilo,ze se to nedeje jen u nas,vcera neusnul pri predposl.krmeni,pak jsem mu dala kapky na boleni,napapal se,polozila jsem ho do postele ve 21h a spal krasne az do sesti do rana,tak si to snad ted zase budem uzivat,nez porostou zoubky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí