Vysavač, který stírá
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@misa027 koupila, mám ho od září a zatím bez jediného problému - zamilovala jsem se do něj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem s ním taky max. spokojená, jenom teď ty opravy-jednou čerpadlo a dvakrát už nějaké čidlo. Kdyby nestál takové peníze koupila bych si ho znova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vysavač se sacim výkonem 250W?
Ahojky všem, vim že sem zrovna muj vysavač nepatří, ale hledala jsem nejčerstvější diskuzy o vysavačích a našla jsem tuhle, tak se chci jen optat na tenhle vysavač http://www.teshop.cz/…or-svc-65gr/ zejtra ho maj mít u nás v Kauflandu za 599kč z 1499kč…ale má sací výkon 250W a já nevim jestli mi vůbec něco vysaje…moc se v tom nevyznám…nikdy jsem vysavač nekupovala, sice používala, ale nikdy mě tyhle věci nezajímaly…ted zajímaj, protože ho chci domu a nechci koupit zbytečnou věc…vysávala bych mezi spárama starých parket drobky od malýho, který tam zašlapal starých a pak až budeme mít koberec - běhouna. Díky za informaci ![]()
- Citovat
- Upravit
@iveta299 Ahoj, můžu se prosím zeptat na zkušenost skoro po dvou letech s tímto typem vysavače/vytírače? Už po půl roce tu čtu jakési o opravách..
Nebo nemáte někdo další zkušenost, třeba s těmi novějšími typy 7080 nebo 7088? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho měla na opravě jednou (ale nebyla to technická závada motoru), ale špatná packa, která drží nádržku - nádržka vypadla a rozbila je. Obě nádržky mám pojištěné gumičkou - časem se ty packy ochodí. Ale jinak naprostá spokojenost, už bych bez něj snad nemohla být. Ušetří spoustu práce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dej sem znovu odkaz, nejde otevřít.
nicméně doposud jsem na vytírací luxy četla dost špatné recenze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten clean profi bych dala ruku do ohně za to, že ti tvůj problém nevyřeší. druhý odkaz nevím co myslíš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacabacka Ahoj, já už jsem taky o něčem takovém uvažovala, ale jak píše @Alyss1, recenze na Heurece byly takové půl na půl v lepším případě a došla jsem k názoru, že bych to stejně musela dělat klasicky mopem, aby to bylo podle mých představ
Takže asi i záleží na tom, jak jsi náročná, ale z toho, co píšeš o těch šmouhách atd., tak si myslím, že to asi taky není úplně pro tebe. K těm robotickým mopům, mám zkušenost akorát s vysavačem a časem jsem ho pouštěla jen v místnostech, které měly dost volného prostoru, jakmile bylo víc nábytku, stálo to za prd, furt se někde zasekával, dvacetkrát objížděl kolem stolku apod. Ale je to už pár let a byl to levnější model, třeba teď už jsou sofistikovanější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit