Vysazení antikoncepce, neprav. menzes, gynprodyl, agnucaston

17.1.25 12:54

Vysazení antikoncepce, neprav. menzes, gynprodyl, agnucaston

Dobrý den,
chtěla bych zde sdílet svůj příběh a zároveň poprosit, jestli má někdo podobné zkušenosti, aby se ozval. :)
Vše začalo v 15ti, kdy mi gynekolog předepsal antikoncepci protože jsem neměla pravidelný cyklus. Antikoncepci jsem brala 6 let. Vysadila jsem ji v květnu 2023. Po vysazení mi menstruace začala jen s pár denním zpožděním.
Poté se vsak už nedostavila. Po půl roku, co mi sama nezačala, jsem šla na gyndu, doktor mi předepsal léky (nepamatuji si už název). Brala jsem je 4 měsíce, během užívání menstruace začala, po dobrání opět nezačala. Takže jsem šla opět na gyndu, kde mi doktor předepsal gynprodyl. 3 měsíce brání léků a menstruaci jsem měla. Po dobrání opět nezačala. Dnes jsem byla znovu u doktora, předepsal mi opět gynprodyl tentokrát na 6 měsíců + mi ještě doporučil brát Agnucaston.
Máte s tím některá zkušenosti?
Zvažuji i přestup k jinému doktorovi. Tento mi stále opakuje že je to normální, že se to děje. Že mám všechno v pořádku. Mně to teda ale v pořádku nepřijde, když se mi už rok snaží nahodit menstruaci, ale bez prášků mi prostě nezačne.

Děkuji moc za komentáře a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty