Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Rozmary jak já Ti závidím!!
Mám úplně opačný problém- beru též prášky na šž a pořád mi přidávají další a přibírám a přibírám jako bych během každé noci snědla celé prase
.
Tvůj problém opravdu vidím hodný na návštěvu endokrinologie!
Buď brzo FIT! ![]()
Šla bych být tebou co nejdříve na endokrinologii.
Jestli ti MUDra snižovala dávky Letroxu, znamenalo to, že se nějak (jsem laik a neznám detaily) začalo obnovovat zásobení hormony štítné žlázy. Pokud se ale ŠŽ dostala do opačného extrému (hyperfunkce), není to žádná legrace a JE třeba to tlumit. Příznaky na to máš.
Obzvlášť pokud bys plánovala další dítě - tak IHNED na kontrolu.
P.S.: Nezávidím ti, mám s tím své zkušenosti. Držím palce ať to není tou ŠŽ. ![]()
Tak, za normálních okolností by měl člověk po vysazení Letroxu spíš nabírat. Ale pokud ŠŽ začala pracovat až moc, opravdu by se to projevilo hubnutím, určitě bych to na endokrinologii řešila.
Tak díky za rady,radějií tam zavolám,protože mi k tomu ještě strašně padají vlasy,ne po jednom,ale po hrstech,.takže by to opravdu mohlo být k té ŠZ.Jinak nevím kam se s tím obrátit.
Ahoj,chtěla jsem se zeptat,celý život jsem byla jak vyžle,když jsem začala kouřit ještě víc.V těhotenství jsem užívala Letrox 70,pak 50 a po porodu 25,pak mi ho dr. vysadila,že jsem v pořádku,jenže jen jsem prášky vysadila,začala jsem opět nehorázně hubnout,může to být tím?Když jsem v pořádku,tak by to s tím snad nemělo mít nic společného,ale fakt to začlo až po vysazení těch prášků,mám 50 kg a začínám být dost bez energie,mám zajít na endokrinologii a optat se na to,nebo kde jinde by se tohle řešilo?Všichni mi říkají,takoví starosti bych chtěl mít,ale pro mě je to opravdu starost,není na tom vůbec nic hezkýho být jak kostra a přitom se ládovat jak blázen