Vysazení Letroxu a následné hubnutí

rozmary
4.5.11 13:54

Vysazení letroxu a následné hubnutí

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,celý život jsem byla jak vyžle,když jsem začala kouřit ještě víc.V těhotenství jsem užívala Letrox 70,pak 50 a po porodu 25,pak mi ho dr. vysadila,že jsem v pořádku,jenže jen jsem prášky vysadila,začala jsem opět nehorázně hubnout,může to být tím?Když jsem v pořádku,tak by to s tím snad nemělo mít nic společného,ale fakt to začlo až po vysazení těch prášků,mám 50 kg a začínám být dost bez energie,mám zajít na endokrinologii a optat se na to,nebo kde jinde by se tohle řešilo?Všichni mi říkají,takoví starosti bych chtěl mít,ale pro mě je to opravdu starost,není na tom vůbec nic hezkýho být jak kostra a přitom se ládovat jak blázen

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2566
4.5.11 14:14

Rozmary jak já Ti závidím!!
Mám úplně opačný problém- beru též prášky na šž a pořád mi přidávají další a přibírám a přibírám jako bych během každé noci snědla celé prase :cert: .
Tvůj problém opravdu vidím hodný na návštěvu endokrinologie!
Buď brzo FIT! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
4.5.11 14:26

Šla bych být tebou co nejdříve na endokrinologii.
Jestli ti MUDra snižovala dávky Letroxu, znamenalo to, že se nějak (jsem laik a neznám detaily) začalo obnovovat zásobení hormony štítné žlázy. Pokud se ale ŠŽ dostala do opačného extrému (hyperfunkce), není to žádná legrace a JE třeba to tlumit. Příznaky na to máš.
Obzvlášť pokud bys plánovala další dítě - tak IHNED na kontrolu.

P.S.: Nezávidím ti, mám s tím své zkušenosti. Držím palce ať to není tou ŠŽ. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
4.5.11 14:48

Tak, za normálních okolností by měl člověk po vysazení Letroxu spíš nabírat. Ale pokud ŠŽ začala pracovat až moc, opravdu by se to projevilo hubnutím, určitě bych to na endokrinologii řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
4.5.11 15:48

Tak díky za rady,radějií tam zavolám,protože mi k tomu ještě strašně padají vlasy,ne po jednom,ale po hrstech,.takže by to opravdu mohlo být k té ŠZ.Jinak nevím kam se s tím obrátit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie