Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechápu v čem je problém. prostě si vedle postavte svůj plot
Naši sousedi to tak v jedné části zahrady udělali - bouchli tam takové dva a půl metru vysoké betonové „desky“. Mně je to úplně volný. Něco takovýho. http://www.beves.cz/…-plot-10.jpg
@Včelička992 píše:
Ja se nastehovala do rodinneho domu. Sice ne radovka, ale plot uz tady se sousedem byl, taky docela nizky a navic na sebe lidi vidi no JENZE![]()
![]()
my mame pitbulla, ktery primo nenavidi lidi za plotem
![]()
a porad zbesile steka, ze z neho jde strach. Sousedi jsou o nicem a strasne se naseho psa boji. Tak chudak soused ze psa vystresovany pokazde, kdyz vesel na zahradu, si plot udelal novy vice jak pres 2 metry a jeste k tomu takovy, ze na sebe absolutne nevidime COZ ME VYHOVUJE MAXIMALNE
Takze si muzes poridit na zahradu psa a uvidis co na to sousedka
![]()
![]()
samozrejme to neni reseni, spis takova nadsazka, kdyby tady zase nekdo mel silne reci
To je moje noční můra. Že si sousedi pořídí bojové plemeno, co bude nesnášet lidi za plotem
S tím neuděláš nic, dokud ten pes „co to ještě nikdy neudělal a absolutně to nechápeme“ nezdrhne a někoho nepokouše.
on to ten majitel psa málokdy tam bere, viz potom ty překvapené výrazy (Opravdu to nechápeme, museli ho nějak vyprovokovat) v televizi, ale být sousedem takové líté šelmy není nic moc. ![]()
@Včelička992 No tohle je daleko horsi nez nejaka sousedka za plotem. Vas bych za sousedy nechtela ani omylem, kazdej den bych doufala, ze o psa prijdete.
@Anonymní píše:
@Imamother přesně tohle jsem čekala, víš já si nekoupila zahrádku i se sousedkou!!!To že ona chce mít přehled co kdo dělá, je její věc, když si budu chtít povykladat, tak zazvonim u dveří a nebo ji na kafe pozvu!!!Ale pokud jí vadí ploty měla si koupit krajní domek nebo samostatne stojici. Promiň ale plot 180 cm bych si postavila i kdyby vedle bydlela vlastní sestra, proč někdo nechápe že lidi chcou mít soukromí…a 5 milionů na samostatný dům bohužel nemáme pro rypalky.
Stejně tak může být její rada pro vás: Jestli ti vadí ztráta soukromí, měla sis pořídit samostatný dům.
Každému rozumnému člověku musí být jasné, že vás bez rozumné dohody se sousedkou čekají roky strávené vzájemnou nevraživostí.
@Sojkka píše:
Stejně tak může být její rada pro vás: Jestli ti vadí ztráta soukromí, měla sis pořídit samostatný dům.
Každému rozumnému člověku musí být jasné, že vás bez rozumné dohody se sousedkou čekají roky strávené vzájemnou nevraživostí.
To není nutné. Stačí, postavit si vlastní plot.
Nevíte někdo, jak vysoký plot si člověkmůže postavit? určitě je to regulované. a když je to ten betonový, není na to potřeba stavební povolení, nebo souhlas sousedů?
@Včelička992 píše:
@Bábrdl by ses divila. My tady kolem mame sousedy fakt magory, kolikraz slysim jak pes steka a podivam se z okna a stare babky u plotu a mluvi na psa tutununu jaky neni krasny a on proste na ne strasne steka a tim ho provokuji, kazdopadne umi docela vystrasit potencionalni zlodejejinak babky co chodi kolem nejsou jedine co psa provokuji, i jedny slecny co chodi kolem na psa rvou „drz hubu“ a stoji u naseho plotu a provokuji ho. Ale uz jsem je stacila upozornit at si hledi sveho a psa neprovokuji.
Jenže to je právě ten problém. Ty máš psa, kterého provokuje lidská přítomnost - že mu nějaká babka řekne ťuťu. Takoví psi podle mého prostě do města nepatří, na vsi jsou asi jiná měřítka, tak nevím, odkud jsi.
Ty vidíš pozitiva, že to odradí zloděje, ale tvoji sousedi prostě musí žít v obavě, že když unikne, může jim třeba zabít dítě (jasně, já vím, on by to neudělal, pokud ho to dítě nebude provokovat křivým pohledem) nebo je vážně zranit. A to se nikomu nelíbí. ![]()
Soused s bojovým plemenem je pro mne prostě noční můra.
@Včelička992 píše:
A proc? Ze steka za plotem???soused to vyresil plotem a pes na ne nevidi. Vsichni jsou spokojeni
jinak jsem jeste nevidela, ze by pes nestekal na cizi lidi za plotem a soused se bal, jen proto ze to je pitbull
No tak já zažila třeba psa NO, který byl pěkný hajzlík s prominutím. On vyloženě potichu číhal za metr a půl vysokým deskovým plotem a když šel někdo okolo, tak najednou vyletěl na zadní a řval vám vlastně do obličeje, byla to dost hrůza. A to psy mám a znám. Ale tohle bylo šílené - a navíc představa, že soused má na zahradě čokla, který neustále ječí ve chvíli, kdy já vyjdu na vlastní zahrádku, je dost na palici. nechtěla bych vidět, jak bys nadávala, kdyby to bylo opačně. Myslím, že líp bych snesla sousedku, která má tendenci koukat, než toho psa.
.
Příspěvek upraven 30.05.20 v 18:20