Výška plotu pouze 150

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.6.17 14:49

Výška plotu pouze 150

Zdravím, můžu se zeptat jak vysoké máte ploty? Teda přesněji, ti co bydlí v řadovce???Sousedi si postavili 150 cm plot, bohužel my se pristehovali a plot už stál, takže sme neměli možnost se k tomu vyjadřit. Jenze mne neskutečně štve jak sousedka na na s pořád kouká, nemáme žádné soukromí, jíme na terase a koukají nam do talíře…jak to jde řešit? S výškou plotu se s nima bohužel nedomluvime :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.6.17 14:55

Jo ještě dodám, že mají terasu vyvýšenou a když sousedka stojí na plot sotva po prsa…

• Citovat
  • Upravit
zoy
1495
25.6.17 14:56

Postavit si těsně vedle svůj své výšky a „tvaru“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
25.6.17 14:58

Jo a pokud vás sousedka bude chtít šmírovat tak u nás stačí vylezt do prvního patra a koukat z okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.17 15:03

@zoy jo šmírování z patra mi je ukradený, ať si kouká z patra, jde mi o to posezení venku. I třeba tu zelenou clonu nebo jak se to jmenuje sme si nemohli přidělat, že jim se to nelíbí tak to tam nechcou. :cert:

• Citovat
  • Upravit
2839
25.6.17 15:08

Tak v radovce nikdy nemas soukromi, s tim se musi pocitat. Koukat do talire vam muzou i z patra domu, tomu ani plot nezabrani. Co si vysazet podel plotu stromky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
25.6.17 15:09

Oni vám nemají co kecat do toho, co máte na zahrade. Nepridelavala bych nic k jejich plotu, ale postavila bych to hned vedle, budou se s tím holt muset smířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.17 15:25

Vím že soukromí v řadovce mít nebudu nikdy, ale je mi strašně nepříjemný vylézt na terasu s grilem kafete a tam čumí sousedka a chce si vykládat, postaví se k plotu který ona má sotva nad pasem kuli té jejich zvýšené terase a kouká, já jsem po ránu rada sama a nepotřebuji s nikým mluvit.Kdyz stavět plot mi přišlo jako drsný řešení a poslední…jsem divná když mi přijde úplně mimoňský stavět si tak nízký plot a chtít čumět na ostatní, to řekl její manžel že by ty ploty nejradši zakázal všem, že oni si ji postavili jen kuli kolaudaci :poblion: :cert:

• Citovat
  • Upravit
11559
25.6.17 15:45

Tak si z té jejich strany postavte na hranu terasy nějakou zástěnu na popínavky,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
25.6.17 15:46

Tak me by to tez silne vadilo, mam rada soukromi, to byl i jeden z hlavnich duvodu pri vyberu bydleni, mit co nejvetsi miru soukromi. Bohuzel s tim asi moc neudelate, neznam normy na plot, ale i takhle nizke ploty vidam, tak je to asi ok. Ja bych to resila temi stromky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
25.6.17 16:01
@Anonymní píše:
Vím že soukromí v řadovce mít nebudu nikdy, ale je mi strašně nepříjemný vylézt na terasu s grilem kafete a tam čumí sousedka a chce si vykládat, postaví se k plotu který ona má sotva nad pasem kuli té jejich zvýšené terase a kouká, já jsem po ránu rada sama a nepotřebuji s nikým mluvit.Kdyz stavět plot mi přišlo jako drsný řešení a poslední…jsem divná když mi přijde úplně mimoňský stavět si tak nízký plot a chtít čumět na ostatní, to řekl její manžel že by ty ploty nejradši zakázal všem, že oni si ji postavili jen kuli kolaudaci :poblion: :cert:

Připadá mi hrozné, jak si dnes všichnis taví ty dvoumetrové betonové ploty. Esteticky i lidsky. Problém není v plotu, ale v tobě, promiň. Sousedce se to snad dá naznačit nějak taktně i bez stavění příkopů a vězeňského oplocení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.17 16:11

@Imamother přesně tohle jsem čekala, víš já si nekoupila zahrádku i se sousedkou!!!To že ona chce mít přehled co kdo dělá, je její věc, když si budu chtít povykladat, tak zazvonim u dveří a nebo ji na kafe pozvu!!!Ale pokud jí vadí ploty měla si koupit krajní domek nebo samostatne stojici. Promiň ale plot 180 cm bych si postavila i kdyby vedle bydlela vlastní sestra, proč někdo nechápe že lidi chcou mít soukromí…a 5 milionů na samostatný dům bohužel nemáme pro rypalky.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
25.6.17 16:12
@Imamother píše:
Připadá mi hrozné, jak si dnes všichnis taví ty dvoumetrové betonové ploty. Esteticky i lidsky. Problém není v plotu, ale v tobě, promiň. Sousedce se to snad dá naznačit nějak taktně i bez stavění příkopů a vězeňského oplocení :lol:

Ha ha. Někomu nedojde nic, zvláště když má pozorování sousedů jako koníčka. Vlastně naznačit se dá, ale nemá to žádný výsledek. :zed:

• Citovat
  • Upravit
11559
25.6.17 16:13

Co má naznačit sousedce? Aby na ně nekoukala? Jestli „kouká sama od sebe“, tak to asi moc nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.6.17 16:13
@Anonymní píše:
@Imamother přesně tohle jsem čekala, víš já si nekoupila zahrádku i se sousedkou!!!To že ona chce mít přehled co kdo dělá, je její věc, když si budu chtít povykladat, tak zazvonim u dveří a nebo ji na kafe pozvu!!!Ale pokud jí vadí ploty měla si koupit krajní domek nebo samostatne stojici. Promiň ale plot 180 cm bych si postavila i kdyby vedle bydlela vlastní sestra, proč někdo nechápe že lidi chcou mít soukromí…a 5 milionů na samostatný dům bohužel nemáme pro rypalky.

Souhlas. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová