Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedávno jsem zahlédla video na yt a pod ním byl odkaz, že se to dá pořídit na ebay, ale s tím nemám zkušenosti, tak zda se nedá sehnat i na českém eshopu, děkuji. Přikládám i video na ukázku. Nebo máte nějaké jiné typy, rady, alternativu tohoto, co třeba používáte? Děkuji za radu.
https://www.youtube.com/watch?…
Tedy:-). Taky mám odstáté uši, tak by to pomohlo. Malý to má po mne, jsou mu dva roky, ale plánuji, že mu je necháme přišít a při té příležitosti bych si je též nechala přišít.
@Lemat Já právě operaci nechci, alespoň ne v nejbližší době, bojím se a taky už mám jizev dost a nějaké operace za sebou, tak nechci do sebe nechat zas zbytečně řezat nějak no. Tak toto by mi přišlo fajn, ale není to nejlevnější a taky zda by to fungovalo. ![]()
Já se též bojím a nechce se mi do toho. Já mám delší vlasy, tak je to v pohodě. Ale sním o culíku:-).
Syn ne, tak tam to budeme řešit před nástupem do školy, tj. cca. za čtyři roky.
Ale tohle asi moc fungovat nebude, pot to odlepí.
Jééé, to by se mi líbilo…jen kvuli uším se nemůžu nechat ostříhat an krátko
Podle mě je to úplně k ničemu a držet to nebude. Na plastice uší jsem byla před nástupem do školy a jsem fakt ráda, že to naši vyřešili takto. I když těch 14 dní ve špitále bylo psycho a bezbolestné to taky zrovna nebylo. Ale mám pokoj… Jizvy nejsou vůbec vidět, navíc teď už spravujou uši i ambulantně.
Děti to naštěstí nepodědily, ale určitě bych jim nic nelepila a nechala jim uši rovnou přišít.
@Novire píše:
Podle mě je to úplně k ničemu a držet to nebude. Na plastice uší jsem byla před nástupem do školy a jsem fakt ráda, že to naši vyřešili takto. I když těch 14 dní ve špitále bylo psycho a bezbolestné to taky zrovna nebylo. Ale mám pokoj… Jizvy nejsou vůbec vidět, navíc teď už spravujou uši i ambulantně.
Děti to naštěstí nepodědily, ale určitě bych jim nic nelepila a nechala jim uši rovnou přišít.
tak dětem operačně ano…ale mně už to nestojí za to