Odstáté uši -Otostick ear corrector - dá se koupit i v ČR?

349
24.6.17 20:21

Odstáté uši -Otostick ear corrector - dá se koupit i v ČR?

Nedávno jsem zahlédla video na yt a pod ním byl odkaz, že se to dá pořídit na ebay, ale s tím nemám zkušenosti, tak zda se nedá sehnat i na českém eshopu, děkuji. Přikládám i video na ukázku. Nebo máte nějaké jiné typy, rady, alternativu tohoto, co třeba používáte? Děkuji za radu.
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36
24.6.17 20:48

Tedy:-). Taky mám odstáté uši, tak by to pomohlo. Malý to má po mne, jsou mu dva roky, ale plánuji, že mu je necháme přišít a při té příležitosti bych si je též nechala přišít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
24.6.17 21:00

@Lemat Já právě operaci nechci, alespoň ne v nejbližší době, bojím se a taky už mám jizev dost a nějaké operace za sebou, tak nechci do sebe nechat zas zbytečně řezat nějak no. Tak toto by mi přišlo fajn, ale není to nejlevnější a taky zda by to fungovalo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.6.17 21:08

Já se též bojím a nechce se mi do toho. Já mám delší vlasy, tak je to v pohodě. Ale sním o culíku:-).
Syn ne, tak tam to budeme řešit před nástupem do školy, tj. cca. za čtyři roky.
Ale tohle asi moc fungovat nebude, pot to odlepí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
24.6.17 21:20

Jééé, to by se mi líbilo…jen kvuli uším se nemůžu nechat ostříhat an krátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
24.6.17 22:19

Podle mě je to úplně k ničemu a držet to nebude. Na plastice uší jsem byla před nástupem do školy a jsem fakt ráda, že to naši vyřešili takto. I když těch 14 dní ve špitále bylo psycho a bezbolestné to taky zrovna nebylo. Ale mám pokoj… Jizvy nejsou vůbec vidět, navíc teď už spravujou uši i ambulantně.
Děti to naštěstí nepodědily, ale určitě bych jim nic nelepila a nechala jim uši rovnou přišít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
24.6.17 22:23
@Novire píše:
Podle mě je to úplně k ničemu a držet to nebude. Na plastice uší jsem byla před nástupem do školy a jsem fakt ráda, že to naši vyřešili takto. I když těch 14 dní ve špitále bylo psycho a bezbolestné to taky zrovna nebylo. Ale mám pokoj… Jizvy nejsou vůbec vidět, navíc teď už spravujou uši i ambulantně.
Děti to naštěstí nepodědily, ale určitě bych jim nic nelepila a nechala jim uši rovnou přišít.

tak dětem operačně ano…ale mně už to nestojí za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová