Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Slečny otázka na vás vadi vám když
je Chlap od vás větši jen 2-3 cm
Ne, měla jsem i menšího muže než jsem já. Pro mě jsou u muže prioritou krásné oči a smysl pro humor ![]()
Manžel je o 2 cm menší než já a nevadí mi to. U partnera hledám jiné kvality než je jen výška ![]()
Říká se, že jsou daleko důležitější vlastnosti u mužů než je zrovna výška… ![]()
Ale upřímně, mně by to vadilo.
Jsem docela malá 161 cm a proto si nějak neumím představit, že by byl skoro stejně vysoký jako já. ![]()
Já myslím, že ne, během dospívání se mi dlouho líbili spíš kluci, co byli malí..teď už teda ne..
ale popravdě, vždycky jsem chodila s někým, kdo byl o cca 20 cm vyšší než já, jenom jednou jsem měla něco s někým, kdo byl zhruba stejně vysoký jako já, max o kousek vyšší. ale výška nikdy nebyla to, podle čeho jsem se o tomhle rozhodovala.
Já jsem celkem malá (165 cm), měla jsem spíše menší chlapy cca do 175 cm. Současný má 190 cm a má to teda něco do sebe mít vedle sebe vysokého chlapa
Takže asi by to nebylo rozhodující kritérium (ale vzhledem k mé výšce by se těžko našel menší muž), ale pokud bych si mohla zaškrtnou variantu, tak určitě vysokého.
Nevadilo by mi to ani trochu. Možná kdyby byl chlap výrazně menší než já..
Nevadilo by mi to, ale kdyby byl menší než já tak asi trochu jo, ale nic nezkousnutelného.
Buď mi chlap učaruje svou osobností a pak mi je jedno, jak je vysoký, nebo ne, a pak mu nepomůžou ani dva metry výšky. Mimo manžela jsem měla partnery stejně vysoký nebo menší.
@Adamek785 No tak vzhledem k tomu, že já sama jsem poměrně malá, tak o tolik vyšší muž by byl abnormálně malý a to by mi vadilo. Ale třeba teď jsem si vzpomněla na jednoho kluka co znám, ten taky není zrovna vysoký (173cm), ale má dobrou postavu, je milý, sympatický a má krásný úsměv, že to nějakých pár chybějících centimetrů hravě přebije. Výška není všechno.
Ne, vyhovuje mně úplně nejvíc stejná výška, nebo plus mínus 5 cm max. Měla jsem chlapa o 25 cm vyššího a vůbec to nevycházelo v posteli. Akorát ten chlap nesmí mít komplex.