Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, vadí mi to a je to pro mě problém. Sama jsem vysoka a mam rada, kdyz je chlap vysokej.
Jeste doplnim, ja jsem mala. Mam 165. Kazdopadne vzdy se mi libili vysoci kolem 190 cm.
To je asi dost rozdil, jestli zena ma 150 nebo 180 cm. Ja mam 165 a mensi nez 175 se mi zda uz dost maly..ale kdyby byl jinak super, asi bych to zvladla.
@Adamek785 píše: Více
A kolik tedy meris? Manzel je vetsi jen o par cm nez ja - ma asi 174 cm, brala bych vyssiho, ale kvuli vysce neodmitnu super chlapa.
Mne ano, protoze mam 153 cm a 155-6 u chlapa
. Ja s mou vyskou ocenim, kdyz mi chlap neco sunda z hornich policek v kuchyni, vysadi dite, aby lepe videlo, a tak
. Kdybych byla sama normalneji rostla, tak asi ne.
Upřímně by mi vadil menší chlap. Jinak výšku neřeším, pokud by dotyčný neměl skoro 2 metry. To už je moc. ![]()
@Adamek785 píše: Více
při mé výšce, 161cm, by mi to vadilo. Minimum jsem měla 172cm a bylo to zvláštní, ale v pohodě. Můj muž má přes 180cm a je to neskutečně sexy a jsem vedle něj jak kapesní a to je hrozně roztomilé.
@Černá Madonna píše: Více
No..tak to jasně…to záleží jak je žena vysoká…
@DandátkoP píše: Více
Přesně…mám 180…takže chlap 160 bude menší problém.
Jsem na ženu nadprůměrně vysoká a všechny vážné přítele jsem měla cca. stejně vysoké, jako jsem já. Manžel je asi o 2-3 cm nižší než já. Na takovéhle typy mužů jsem odjakživa. Vysocí mě úplně nepřitahují. Tím myslím třeba nad 185-190cm.
Nejsem slecna, ale nevadi. Muj manzel je o 2 cm vyssi nez ja (ja merim 174 cm). Jineho muze jsem nemela, ale nejak si neumim predstavit treba o 20 cm vyssiho. Myslim, ze ani o malicko mensi by mi nevadil.
@1010 píše: Více
Aneb zenska s vyskou 180 cm je uz vetsi problem ![]()
Můj manžel je o 33 cm vyšší než já (167 a 200 cm). Je to fajn. Bývalí partneři měli kolem 178 cm, když jsem si vzala podpatky, byla jsem skoro stejně vysoká jako oni, a moc příjemné mi to nebylo. Mít muže stejně vysokého, jako jsem já, podpatky bych nenosila. Asi by mi ta výška muže nevadila, vadilo by mi, kdyby byl menší než já.
Já mám 183 cm a byla jsem přes 20 let s ex, který má 168 cm.
A docela mi vyhovovalo být vyšší. ![]()
Tohle, co uvádíš je v pohodě, je to přívětivejší k zádům s krční páteři.