Sny o první lásce po 10 letech

Anonymní
29.9.24 12:12

Sny o první lásce po 10 letech

Ahoj, obracím se na vás s takovým dotazem.

Jsem 4 roky šťastné vdaná, mám úžasného manžela, který je dokonalý. Už v pubertě se mi moc líbil a pozdější vztah sním, byl “vysněný”. Pomáhá mi doma, zastane vaření, úklid. V posteli nám to taky klape, rozumíme si a máme si furt o čem povídat… samozřejmě hádky a neshody také občas máme, ale nic dramatického.

Problém je, že už asi týden se mi večer zdá o jednom klukovi z “dětských” let. Byla to má první láska, taková ta co vás dostane do kolen. Jenže to byla taková ta tajná, co spolužáci nesměli moc vědět… takže to pak skončilo ani nevím jak…. A když nad tím přemýšlím, tak mě to asi i zpětné mrzí. Byl to úžasný kluk. Rozešli jsme se v 8 třídě. Během chvile si našel partnerku jinou, se kterou se po 5 letech oženil. Od základky jsme se neviděli. Už to bude 8 let. Před dvěma lety jsem si na soc sítích všimla, že se rozvedl, ale už má jinou a vypadají šťastně.

Poslední týden se mi však pořad zda dokola ten stejný sen. Máme sraz ze základky(nikdy jsem na něm nebyla), potkáme se tam a já s nim mluvím o tom, źe ho mám stále rada a ať mi o on řekne, jestli stále něco cítí nebo ne…. Pokaždé se to s ním snažím nějakým způsobem “ukončit” jakoze poslední pusa na rozloučenou apod… Snažím se tam s nim i hodně mluvit o tom co bylo a proč to nebylo jiný, atd…
Vždy když se vzbudim, tak mám zvláštní pocit…
Myslíte si, že to mám v hloubi duše nedořešeně? Nebo proste jenom nějaké špatné období? Občas hned potom co se vzbudím mám nutkání mu napsat… ale to pak přejde a dal už neřeším…

Anonym snad pochopíte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
29.9.24 12:35

Po stotísící, mám skvělého manžela/partnera, ale toužím jinde…zvláštní ženské nastavení. No a muži tomu adekvátně řídí rizika, proto je tolik KSV vztahů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
29.9.24 12:45

Ježíš, mně se teď třeba zdálo o tom, že jsem s rodinou schovaná kdesi na zámku, rychle balím, protože se blíží Hitlerova armáda. Nebo jiný - mám něco se svým bývalým šéfem (má asi 150 kilo). Anebo - umím skákat 50 metrů do výšky, jen si musím dát pozor na dráty elektrického vedení.
Prostě sny - mozek smatlá dohromady spoustu informací. Nemá smysl tomu připisovat nějaký význam..
Ale ty chceš a už se pýříš při vzpomínce na spolužáka. Dej si placku na čelo, přestaň o něm dumat a užívej si spokojeného manželství.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.24 12:46

Nejde o to že po něm Toužim, když pak kouknu na soc sítě, tak nic necítím a ani se mi už tolik vzhledově nelíbí….

Jde o to, že jen ve snu ho furt mám a potom jsem chvíli zmatená….

• Citovat
  • Upravit
4383
29.9.24 12:47
@Anonymní píše: Více

Kdybys po něm netoužila, tak to tady nebudeš řešit a necháš to být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
29.9.24 12:50

Ale to je úplně normální. Ve snu jsi prožívala nějakou silnou emocí (tu já vůči svému 150-kilovemu šéfovi taky v ten okamžik ve snu cítila, přitom se mi vážně, ale vážně nelíbí a jako na muže jsem na něj nepomyslela nikdy), tak to po probuzení dozniva..
Neprisuzuj tomu nic jiného.

• Citovat
  • Upravit
776
29.9.24 13:05

Po kolikátý už je tu podobná diskuze? Umí ženský i něco jinýho, než myslet na ostatní chlapi a představovat si, jakej by byl život nebo sex s nima, když mají doma skvělýho chlapa? Prostě přestaň koukat na jeho soc. sítě a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
29.9.24 13:14
@prvnidruhej píše: Více

Zvláštní je, že koncept „Kdybych já si vzala Pištu Hufnágla“ je primárně ženský problém. Zvláštní, čím to je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
29.9.24 13:21
@pohledzdruhestrany píše: Více

Protože ženský si pořád myslí, že na ně někde čeká někdo lepší, než mají doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
29.9.24 16:05

Sen je sen, probudíš se – je den. Nic tomu nepřipisuj a jdi dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
29.9.24 16:05
@prvnidruhej píše: Více

jasně, za to chlapi jsou navždy spokojení a ani je nenapadne jak by ojeli sousedku :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
29.9.24 16:43
@Derparex píše: Více

My za to nemůžeme, my máme biologické předurčení rozsévat! :lol: :lol: (nadsázka, kdyby to někdo nepochopil)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
6.10.24 00:03

To je úplně normální, mít občas nějaké ty nostalgické vzpomínky a sny! 💭 Možná tvůj mozek jen hraje na sentimentální strunu. 😂 Důležité je, že víš, co máš teď doma. S těmi sny buď opatrná – svět, kde žijeme, je ten, do kterého se každé ráno probouzíme. 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janninkan
7.10.24 09:50

Zdá se, že Vaše sny o bývalé lásce mohou pramenit z podvědomých vztahových otázek, které jste ve své minulosti neměla možnost plně uzavřít. Těmito snovými úvahami se můžete vyrovnávat s těmito neuzavřenými emocemi. Promyšlené pracovní vyhodnocení současného vztahu by Vám mohlo pomoci objasnit, zda tyto sny signalizují nějakou konkrétní potřebu či obavu.

• Citovat
  • Upravit
14208
7.10.24 12:21
@Janninkan píše: Více

Nemyslím, že je rozumné z každého snu hned dělat trauma :think:

Myslím, že anonymní tulipán se prostě jen nudí, neví co by roupama a tak vymýšlí hlouposti.

PS: výklad snů bývala vážená disciplína, takže když už si chce někdo vykládat sny, měl by to dělat pořádně. Začít třeba tím, že obejde antikvariáty a pořídí si pořádný snář. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí