Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@prvnidruhej píše: Více
Jestli se objevuje ve snu, tak s tím moc nenadělá a není to jen vědomá úvaha nad tím, jak by to bylo s jiným jiné. To je něco nedořešeného a to se neřeší tak, že si člověk řekne, že je konec. Říkání si a přemýšlení je věc rozumu, ale na prožitek nemá vliv.
@Anonymní píše: Více
Asi to máš nedořešené, když na to tak myslíš. Ale je hezké, že si to hezké s ním aspoň pamatuješ. ![]()
Nepamatuješ si ani trochu, proč jste se přestali vídat, stýkat, nebo cokoliv z toho, co jste dělali? Možná by ses od toho mohla odpíchnout dál, protože pak můžeš začít přijímat, že to skončilo. Takto na ten konec nedošlo a nelze to v sobě uzavřít.
@Derparex píše: Více
To jo, ale je rozdíl přestavit si rychlovku se sousedkou ve výtahu a to, že se o ní člověku x dnů zda:D
Když mě napadne rychlovka tak pak spíš budu chtít poradny živelný sex se svou ženou protože mám fantazie…ale když se mi bude zdát o ex tak asi nevstanu s top náladou na ranní tuleni
@Justin Case píše: Více
Ten kdo je bez viny at prvni hodi kamenem. To ze to mas nejak, neznamena ze kazdy kdo je jiny je slut. Prijmi proste ze lidi jsou lidi, prestan si je idealizovat a odsuzovat. Na zaklade pohlavi je to nejvetsi hnus.
Si představ, že někomu se zdá o mrtvolách, aniž by si to přál. Nebo jak má sex se svým rodičem. ![]()
@NaNicemNezalezi píše: Více
Fuj, proč tam máš ten pocmarany obrázek?:D to není hezký
Mne kdyz se zda o byvalych partnerech, tak to vetsinou naopak plyne z toho, ze se mam dobre a bojim se, aby se neco nepo
Nikdo tě nenutí na něj koukat. Já taky nekoukám na chlapy, co se mi nelíbí.
To jo, ale proč zrovna obrázek takové čmáranice?:D
Aby ses měl do koho trefovat, trapáčku. ![]()
Tak já ji neznám, takže není důvod. Spíš jsem se ptal proč takto oslové pocmarana osoba…ale budiž. Já tady mám fotku z MHD:D
Já neřekl, že jsem to já
taky jsem vzal obrázek jiné osoby stejně jak ty, kámo. Jen jsem si nevybrali tak ošklivý obrázek jako ty
Nejsem kámo. Že na té fotce nejsem já, to jsem psala před dvěma dny. Nekámo. ![]()
Dneska se mi taky zdál sen. Bylo v něm něco jinak a když jsem se probudil, byl jsem rád, že to byl jen sen. Podvědomí prostě ví. ![]()