Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Manžel byl stejně vysoký jako já a bylo to bezva. Současný partner je o 27 cm vyšší a je to skvělý, připadám si poprvé v životě droboučká
Ale obecně je to spíš jedno, nejdůležitější je, jak si sedneme.
Možná tím, že sama sebe nepovažuju za „malou“ (mám 170 cm), jsem celkem tolerantní vůči výšce chlapů, takže pokud jsme aspoň stejně vysocí, není to problém. Je pravda, že menšího chlapa, než jsem já, bych asi nechtěla. Upřímně, hodně vysocí chlapi (nad 190 cm) se mi vyloženě nelíbí.
Současný partner je také jen o pár cm vyšší než já. Na podpatky to úplně není
, ale já je stejně nosím spíš do práce, a tam zase nechodím s ním.
Já jsem spíše menší, 162 cm a měla jsem přítele kolem 185 cm a žádné výhody jsem v tom tedy neviděla. Málokterý muž je menší a stačilo by mi něco nad 170 cm. Výška nad 185 cm je pro mě už spíš moc a nad 190 už si vůbec nedokážu představit.
Není pravda, že ženy chtějí vysoké muže.
Já nemám zájem dívat se na partnera kdesi zespodu.
@Adamek785 píše: Více
Hele asi tě zklamu, ale výška je pro ženský druhá z nejdůležitějších věc na chlapovi. První je sociální status. Můžou a budou tvrdit opak, ale maj to tak nastavený. Naštěstí je spousta ženských, který maj jen 150-160cm a ty si na výšku stěžovat nemůžou (pokud nejsou vypatlaný).
Mně malí muži, dejme tomu pod 170cm přijdou jako děti, takže prostě nechci-nemůžu-nejde to, ani kdyby byl jinak dokonalý…
moji chlapi měli třeba 192 (mňam), nebo 186 (taky fajn), aktuální má 180cm (já 165) a zdá se mi to tak nějak přesně akorát ![]()
@Adamek785 píše: Více
Mi vadí jen znatelně vyšší žena než ja. Ono i záleží na jiných proporcích, nebot výška se může vizuálně snížit objemem ![]()
@Dollorres píše: Více
V čem?
Já zažil takové rande, kdy byla ženská fakt o půl hlavy vyssi a bylo to hrozný
jsem si připadal jak její dítě
@Lorre píše: Více
Mě to fakt nijak nevadilo. Přišlo mi to i lepší být vyšší. Alespoň ke mně vzhlížel. ![]()
Mně přijde, že nakonec mají všichni muži partnerky, bez ohledu na výšku. Tak asi výška problém nebude. I když chápu, když vidím současné mladé holky, které jsou jak selky, že pro ně drobný kluk vhodný nebude.
@Serpentini píše: Více
Tak to mam a ještě jsem vysokej a krásnej ![]()
Já mám 164 cm a 50 kilo a stejně, každý pod 175 mi nepřijde jako chlap no…bohužel, nemůžu si pomoct, je to pro mne zásadní věc, aby se mi od pohledu líbil…