Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pamaro píše: Více
S takovým názorem určitě nebudeš mít problém s tím, když chlap řekne, že ženská nad 60kg už není ženská.
@prvnidruhej píše: Více
No při 160 cm není 60 kg ideální…když bude mít 175, je to jiná ![]()
@prvnidruhej No není to žádný problém, protože každému se líbí něco jiného. Tak když někdo preferuje ženské pod 60 kg, tak klidně může. Já taky nemám ráda malé chlapy, prostě pro mě to není chlap…musí mít nejméně 180 cm, ideálně víc. Sama jsem vysoká a nesnesla bych ani stejně vysokého, musí být vyšší.
Mě jde jen o to pokrytectví. Ženský si vybíraj podle výšky, ale běda chlapům, kterým se líbí jen hubený ženský. A váha narozdíl od výšky jde ovlivnit.
Já rozumím, že se chlapům nelíbí zeny při těle
jako chlap by jsem dala přednost hubenější, resp. vysportovanejší
taky by jsem nechtěla tlusťocha..
@Adamek785 píše: Více
V mém věku mi tohle nepřijde důležité, jsou daleko důležitější kritéria pro život. Ale chápu, jsi mládě. Bereš to jinak a je to tak v pořádku. Kdyby mi bylo náct, tak vadilo.
ale taky se v prubeha života meni…vyska zůstane stejna
@Venetia píše: Více
Však jo, váhu člověk dokáže ovlivnit, výšku ne.
@Zeoli píše: Více
V týhle diskuzi asi nikdo, ale ženský jsou vždycky potrefený, když se chlap zmíní, že by chtěl hubenou ženskou. Přitom když ony chcou chlapa, co má 190cm a na menší se ani nepodívaj, je to v pořádku.
@Zeoli
Tak já mám 43 a pořád je to pro mne podstatný…potřebuji prostě vzhlížet nahoru ![]()
Tak proč to sem cpeš, když to tady nikdo nepíše?
Vždycky jsou potrefený? Kdy vždycky? Ty se někde dohaduješ na toto téma, nebo proč to zmiňuješ? Nebo jsi trpaslík a máš z toho mindrak? Nechápu…
No vždyť to v pořádku je, že chtějí vysokého.
Ty taky chceš hubenou, tak je to taky v pořádku. Nebo v pořádku je, že chceš hubenou ale běda, když ženská nechce malého? Nepřijde ti to padlý na hlavu? ![]()
Každý svého kupce najde, neboj, i ty se můžeš líbit i když jsi malej
![]()
Já taky potřebuju vzhlížet, ale k osobnosti, to cm navíc nevytáhnou, když tam nic není. Tak raději o 2 cm vyššího než vysokého, ale jinak prázdného.
@Zeoli píše: Více
Já mám 185cm, netýká se mě to. Ale stačí si pročítat ruzny fóra, dokonce i tady, když jsem jednou psal svoje požadavky na ženskou a napsal jsem tam, že chci hubenou, se do mě pustilo spousta ženských, jaký jsou ty nároky přehnaný. Přitom váha se dá celkem v pohodě ovlivnit. Výška ne. Když teda ženská napíše, že chce vysokého, proč ji nikdy žádná ženská nenapíše, že má taky nároky přehnaný?