Vysoká škola zdravotnická v Praze - zkušenosti

Anonymní
5.7.23 15:15

Vysoká škola zdravotnická Praha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda z vás někdo nestudoval na Vysoké škole zdravotnické v Praze a popřípadě by nesdělil své zkušenosti a dojmy. Popřípadě jaká je na škole úroveň jazyků. Uvažuji nad studiem porodní asistence a chci si být 100 % jistá s výběrem, jelikož mě minulá vysoká škola zklamala. Děkuju moc za odpovědi. :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9229
5.7.23 15:37
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda z vás někdo nestudoval na Vysoké škole zdravotnické v Praze a popřípadě by nesdělil své zkušenosti a dojmy. Popřípadě jaká je na škole úroveň jazyků. Uvažuji nad studiem porodní asistence a chci si být 100 % jistá s výběrem, jelikož mě minulá vysoká škola zklamala. Děkuju moc za odpovědi. :D

Ahoj, pokud vím, tak v Praze se dá studovat porodní asistence jen na té VŠ zdravotnické, Duškova, na Praze 5. Úroveň tam neznám, ale je to soukromá a docela drahá škola. Jinak co vím, tak lze studovat ještě na 1. LF tento obor. Znám jednu holku, co tam studovala a prý docela ok. Můžu se zeptat, která škola tě zklamala? Každopádně držím palce, ať teď najdeš školu, která ti bude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.23 18:26

@Lollitka ano, myslím přesne tuhle soukromou školu. 17 tis za semestr jsem schopná zvládnout, ale zajímá mě jestli se to vyplatí. Jinak chodila jsem na Veterinární univerzitu. Prostředí krásné, ale bohužel jsem od toho čekala něco jiného.
Přeji hezký den.

• Citovat
  • Upravit
7
7.12.23 09:51

VŠ Duškova 5 v Praze

Nějaké zkušenosti se školou? Rád bych studoval záchranáře… :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.25 10:03

Dobrý den, otevírám znovu diskuzi. Chtěla bych se zeptat jaké kdo má zkušenosti se školou? Studuje tam někdo prosím? Zajímal by mě program všeobecné ošetřovatelství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.2.25 18:25
@Veronika 5 píše: Více

Tahle škola je jeden velký bordel. Studuji zkrácenou formu po VOŠ, takže to snad ten rok doklepu, ale pak pryč. Sice samý PhDr, přednášky zajímavé, ale organizace studia a systému stojí za vyliš kapsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.3.25 21:38

@majlika3 jéé, šlo by se nějak spojit?
Budu si teď podávat přihlášku na zkrácenou formu tohoto studia po voš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
9.3.25 06:30

Já tam mám kámošku studuje zkráceně rok po vošce, je spokojená. Má plný úvazek a doma děti. Vlastně to má jen na rok, takže teď bude i končit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
9.3.25 06:37

Studujete někdo v Pardubicích? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.3.25 07:31

@Cytosin333 dobrý den, byla by jste ochotna dát nějaké info? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
10.3.25 05:01

Moc infa navíc nemám ;), vím že tam šla rok po Vošce (to aby jí uznali praxe), dojíždí tam max. 3× do měsíce a školné platila přes 70. tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
10.3.25 08:20
@Bibivlaha píše: Více

Co vas zajímá? Rok vyjde na cca 70. Největší zahul je bakalářka.
Rozvh si skladate sami. Většinou pátky, soboty,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko