Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@soney Díky moc za Tvé příspěvky, je fajn slyšet že to prostě zvládneme! Jsem ráda že tam s ním jde manžel, mě jako těhuli to doktorka v té nemocnici rovnou řekla, ať tam nejdu, že může být různá reakce a bude třeba ho i držet, přenést, že může zvracet, téct krev ale že u 75% pacientů je to hodně úspěšné. a prosím Tě výsledky jste viděli kdy? do měsíce, tří měsíců, roka?
@Setkub píše:
Mne je trhali, kdyz jsem byla maladelalo se to jeste zaziva
pamatuju si to dodnes, ale je to prd
jak vytrzeni zubu
ani bych neuspavala, to mi prijde horsi
Taky mi to dělali zaživa a moc dobře si pamatuju, jak si mě naprosto cizí chlap posadil na klín, chytil mě tak, abych se nemohla hýbat, doktor vzal nástroj s těmi největšími ostny. Nezapomenu ten pocit a zvuk, když se mi ty ostny zaryly v krku a já následně začala nekontrolovatelně zvracet krev. Skvělý zážitek pro vytvoření fobie z lékařů.
Zaživa? nejsme ve středověku, kdo by nechal svému dítku trhat mandle zaživa? já tedy ne. Na narkózu rychle zapomenou.
@pettu
Dřív se to zaživa dělalo běžně. Mě i mladší ségře ( 25 ) je tak trhali a středověk zdaleka už nebyl
. Na druhou stranu, narkoza taky není úplně super věc.
@Dajdula no mě je bohužel také trhali zaživa
dodnes se mi chce zvracet, když se mi doktorka jen dívá do krku, mám strach otevřít pusu i u zubaře, mám z toho opravdu strach, ve 30letech se klepu jak ratlík jen když se blížím k těm dveřím ![]()
Moc děkuji za rady, jsem teď
klidnější, nemocnici Motol mám ráda, rodila jsem tam druhé dítko. jsou tam super sestry, tak snad to bude i na dětském oddělení..