Vytahování nosních mandlí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
15.4.14 22:10

@soney Díky moc za Tvé příspěvky, je fajn slyšet že to prostě zvládneme! Jsem ráda že tam s ním jde manžel, mě jako těhuli to doktorka v té nemocnici rovnou řekla, ať tam nejdu, že může být různá reakce a bude třeba ho i držet, přenést, že může zvracet, téct krev ale že u 75% pacientů je to hodně úspěšné. a prosím Tě výsledky jste viděli kdy? do měsíce, tří měsíců, roka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
16.4.14 09:38
@Setkub píše:
Mne je trhali, kdyz jsem byla mala :) delalo se to jeste zaziva :) pamatuju si to dodnes, ale je to prd :) jak vytrzeni zubu ;) ani bych neuspavala, to mi prijde horsi :))

Taky mi to dělali zaživa a moc dobře si pamatuju, jak si mě naprosto cizí chlap posadil na klín, chytil mě tak, abych se nemohla hýbat, doktor vzal nástroj s těmi největšími ostny. Nezapomenu ten pocit a zvuk, když se mi ty ostny zaryly v krku a já následně začala nekontrolovatelně zvracet krev. Skvělý zážitek pro vytvoření fobie z lékařů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
16.4.14 11:16

Zaživa? nejsme ve středověku, kdo by nechal svému dítku trhat mandle zaživa? já tedy ne. Na narkózu rychle zapomenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
16.4.14 11:56

@pettu
Dřív se to zaživa dělalo běžně. Mě i mladší ségře ( 25 ) je tak trhali a středověk zdaleka už nebyl :nevim:. Na druhou stranu, narkoza taky není úplně super věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
16.4.14 13:13

@Dajdula no mě je bohužel také trhali zaživa :) dodnes se mi chce zvracet, když se mi doktorka jen dívá do krku, mám strach otevřít pusu i u zubaře, mám z toho opravdu strach, ve 30letech se klepu jak ratlík jen když se blížím k těm dveřím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.14 15:20

Moc děkuji za rady, jsem teď :D klidnější, nemocnici Motol mám ráda, rodila jsem tam druhé dítko. jsou tam super sestry, tak snad to bude i na dětském oddělení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty