Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, probiotika určitě. Jak celková, tak vaginální. Jinak nechápu, když nemáš nic prokázáno, proč ti doktor předepisuje léky na zánět a dokonce antibiotika ![]()
A to jsi doted zadna probiotika nebrala? Vsak ty leky ti totalne nici vaginalni floru..
Tak doporucuju prelecit a pak si koupit nejaka vkladaci vaginalni probiotika, ber i oralni a osvedcilo se mi bral Lactofeel kazdy den cele baleleni a pak 1× tydne na udrzeni…
Ahoj holky, předem se omlouvám, že pisu anonymně, ale je to citlivý téma. Nikdy jsem neměla problemy, až po druhým porodu mám neustálý gynekologický problémy. Neustálý výtok a zápach, už 2 roky. Veškeré testy u gynekologa v pořádku, dělal i testy navíc, nic neprokázáno. Přeléčeno macmirorem snad 150×, entizolem, polygynaxem. Přeléčený i partner
Vždy mám 2-3 dny po přeléčení klid a je to nanovo. To jak to narušuje náš vztah je vám asi jasné, nehledě na to, jak je to nepříjemné i pro mé fungovaní celodenní… Nevím co dělat, zda zkusit změnu gynekologa? Nemáte s tím některá zkušenost? Nějaké vitamíny, probiotika? Četla jsem i wobenzym, že by mohl pomahat? Děkuji předem