Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat.. S přítelem jsme měli sex.. S kondomem.. Po par hodinach jsem pak měla na kalhotkách bílý docela hustý výtok.. Je to normální? Byl to muj prvni sex a tak nevím co si o tom mam myslet.
Nemuzes zrovna ovulovat?
@Anonymní píše:
při sprchovaní ze mě šlo něco jako by hlen trochu pruhledný malinko s krví nevím co to je?
Tak to jsi děvče těhotná
Chci se zeptat … s přítelem jsem měla první sex a už asi 3 dny mám hustý výtok a teď se k tomu přidalo i trochu krvácení a asi jsme ani nepoužili kondom. Ovulace to taky nemůže být, nevíte někdo co by to mohlo způsobit?
@Anonymní píše:
Chci se zeptat … s přítelem jsem měla první sex a už asi 3 dny mám hustý výtok a teď se k tomu přidalo i trochu krvácení a asi jsme ani nepoužili kondom. Ovulace to taky nemůže být, nevíte někdo co by to mohlo způsobit?
“Asi jsme ani nepouzili kondom”!!! ![]()
Jinak muze to byt vic věci od ovulace, po nejaky drobny poraneni ze sexu, zacinajici menstruace, nejaka pohlavni nemoc…Zalezi taky kolikaty den cyklus mas…🙈
Byli jsme opilí, začínající menstruace to být nemůže, skončila mi ani ne týden před sexem, pohlavní nemoc bych vyloučila, vím že to být nemůže.
@Anonym462 tak ovulace nebo nejaky poraneni drobny…kdyby to nepreslo sla bych na gyndu🤷♀️
Na gyndu už jsem objednaná, takže uvidím, chtěla jsem se jen zeptat co by to mohlo být. Jinak děkuji za odpověď 😊
Dobrý den chtěla sem se optat
V pondělí sme měly nechráněný sex s přítelem a stalo se
Od té doby do dnes 4 dny vytoky vodnatý nejdřív hustý pak vodnatý
Výtok bez zápachu
M/s nemám už přes rok co kojim
Mužů být těhotná? 💁 💁děkuji za odpověď
Marcelle ![]()