Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky chtela jsem se zeptat, muze silnější výtok obcas i hustejsi bily, jinak čirý pred ms značit tehotenstvi? Nevsimla jste si některá ze by ste tak treba měla? Dekuju vsem za odpoved ![]()
@Darkie může a nemusí. Odpověď některé z nás ti stejně nepomůže. Každé tělo je jiné. Vydrž do termínu ms a potom zkus test.
@lachtanice86 to je jasny no, jen jsem zvedava
jestli některá neco takoveho pred tehotenstvim nevypozorovala, ja na výtoky nijak extrémně netrpim tak prave si jen rikam, ze by ![]()
@Darkie
U někoho je výtok bílý před ms typický. Pamatuju si, že jsem šla ke gynekolozce s podezřením na kvasinky kvůli bílému výtoku a byla jsem tehu. Ale to už byl nějaký 3. -4. Týden.
@Darkie já to měla půl napůl. Někdy byl vytok a bylo to těhotenství, jindy byl vytok a nic a jindy zase vytok nebyl a těhotenství ano.
Ahoj holky, jsem 4 měsíce od porodu. Ještě jsem nedostala menstruaci. 1.9. proběhl první a i posledni sex od porodu, jelikož mě to trochu ještě bolí. Styk proběhl přerušovaně. S manželem praktikujeme přerušovanou soulož 7 let a nic se nestalo. Potom jsem tedy otěhotněla hned napoprvé, ale to je zase jiná.
6.9. jsem byla na gyndě a doktor mi řekl, že vidí vysokou děložní sliznici a ze si myslí, že brzy dostanu menstruaci. Nedalo mi to a začla jsem si googlit co znamená vysoká sliznice a prý muze značit i těhotenství. Od 8.9. do 11.9. mě bolel podbřišek, stehna a bedra. Od porodu jsem dole tak nějak suchá, jen občas jsem měla sem tam nějaký výtok. A dnes jsem objevila bílý výtok.
Mám dojem, že něco podobnýho jsem měla i pri prvním těhotenství. No mě by kleplo. Byt 4 měsíce od porodu znova těhotná z jednoho jediného přerušovaného sexu, který 7 let vycházel. A plnně kojim. Řekněte mi prosím, že podobný vytok může být i před menstruaci. Jinak dnes je to 11 dnů od styku a těhotensky test s citlivostí 10 byl negativní.
Můžu sem vložit fotku hlenu?