Ahojte maminky mám otazecku co si o tom myslite? Snažíme se o miminko
sex byl 3.4 naposledy potom 16-21.4 ms celkem silný a potom hned
25.4,27.4,1.5 byl taky sex většinu mám cyklus 34 dní vycházela mě
ovulace na 6.5 čili včera ale trošku jsmem spinila i dnes a bylo mi nevolno
a taky dnes je mi mizerně nemám chuť k jídlu je mi na zvracení bolí mě
na právé straně podbřišek takové píchání a sem tam i v LEvo přijde
mi jako bych měla prkenné břicho ale na post je měkké, udělala jsem si
těhotenské testy jak včera i dnes a bylo dvě čárky… Nemůže to být
ale mimoděložní díky těm bolestem v podbřišku a celkových
příznaků??… Neboť nevím kde bych otěhotněla před ms asi těžko a po
ms by asi tak rychle nebyl pozitivní test nebo jo???
Jsem těhotná, nebo to může být mimoděložní?
@lachtanice86 píše:
@Elen12345 a jak víš že ti ovulace vychází na 6.5? [/citace
Dle ovulačního testuAle sto pro to nevím nedělala jsem si křivku dle BT
@lachtanice86 píše:
@Elen12345 ale 6.5 je dnes.
5.5 prostě včera jsem po noční tak mám v tom guláš omlouvám se
@Elen12345 no jako jestli včera byla ovulace a včera pozitivní tt tak si nejsem jistá zda to těhotenství bude. Někde jsem četla že ty dva hormony jsou podobné a tak mohou reagovat na testech. Ale osobně to vyzkoušené nemám. Nezbude ti než udělat další test třeba za dva dny.
@Elen12345 no tipla bych, že se zadařilo už před MS, a byla MS úplně normální jako vždycky?
@lachtanice86
samozřejmě vyzkouším test za dva dny… Ale zaráží mě ty bolesti
v podbřišku u prvního těhu jsem to neměla tak se mi honí hlavou kde
co…
Podle tvých příznaků nelze soudit. Takhle se projevuje i normální těhotenství. Nemohla jsi něco špatného sníst? Nemáš zácpu? Pokud nemáš vyloženě bolestivé křeče, mimoděložní by to nemělo být. Asi bych počkala jak říká @lachtanice86? Uvidíš zítra nebo pozítří.
@Makito píše:
Podle tvých příznaků nelze soudit. Takhle se projevuje i normální těhotenství. Nemohla jsi něco špatného sníst? Nemáš zácpu? Pokud nemáš vyloženě bolestivé křeče, mimoděložní by to nemělo být. Asi bych počkala jak říká @lachtanice86? Uvidíš zítra nebo pozítří.
Nic jsem nesnedla zácpu nemám vyloženě křeče zatím nemám, ale bolest se
pomalinku stupňůje tak vám děkuji za nazory
Jak jako, ze nevis kde bys otehotnela, a proto to ma byt mimodelozni? Mimodelozni tehotenstvi zacina uplne stejne jako normalni tehotenstvi, musi se vajicko oplodnit v plodne dny/ovulaci prece. Akorat to oplodnene vajicko nedoputuje kam ma.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.