Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vicky1 Ano mám test spodní včera vrchní dnes na živo to jde vidět lip..
@Elen12345 je to slabe, zkus zitra test, jestli bude silnejsi muze to byt ok… ja mela porad stejnou carku a dlouho trvalo nez se to ztratilo… nejspis se nekde vstrebalo. Ale u tebe to muze byt tak 12 dni po ovu je to mozny?
Me to spis podle dni vychazi jako ovulace. Ja treba nemam zadny problemy pri ms, ale pri ovulaci jsem tri dny na umreni a mam velmi silne pichani v podbrisku. Ale jestli muze tehotensky test ukazovat ovulaci, netusim ![]()
K.
@Anonymní píše:
Me to spis podle dni vychazi jako ovulace. Ja treba nemam zadny problemy pri ms, ale pri ovulaci jsem tri dny na umreni a mam velmi silne pichani v podbrisku. Ale jestli muze tehotensky test ukazovat ovulaci, netusim
K.
ano ovulace by odpovídala a to mužu i lehce špinit dva dny při ovulaci?? To jsem nikdy neměla právě
a zaraží mě i ty bolesti při ovu jsem měla mírné jako by před ms ale ne jako teď
![]()
@Elen12345 podle me to mozne je. Ja na to driv vubec netrpela, takhle silne to zacalo byt az po porodu a nebrani antikoncepce. Jestli je u vas miminko chtene, tak to ted vubec neres a testuj az pokud nedorazi dalsi ms, aspon budes v klidu. Pokud se jedna o priznaky ovulace, tak by mohl byt do tydne klid. Uvidis. Kdyz ti bude hodne zle, tak bez k dr ![]()
Já na mimodelozni přišla az v 9tt, kdy už jsem krvacdla do břicha - mela jsem vázne silne křeče… do te doby standardní ms a nic co by těhotenství nasvědčovalo…
ale ja nehlidala ovulaci, kdy je sex atd…takže jsem se nesledovala a možná to bylo i tim…
když jsem otěhotněla znovu, říkala dr, že k mimodeloznimu dochází nejběžněji kolem 5tt, tak ze mam na prvni kontrolu přijít včas…
Takže pokud bys otěhotněla v minulém cyklu, kolik tt bys už byla? Podle toho bych se objednala k dr.na kontrolu…
A podle čeho soudíš, že ovulace měla být 5.5.? dělala sis testy, měřila teplotu nebo ti to jen řekla nějaká appka? test je pozitivní, takže jsi musela otěhotnět nejdříve před 10 dny, podle testu bych to tipovala tak cca před 12-15 dny
@Elen12345 ja spinim pri ovu lehce ale nekdy i vice takze mozne to je… a jak vypada test dnes? Podle tpho jde dost uz poznat ![]()
@Kacaba90 dělala jsem si ovu testy, ale včera jak jsem byla v práci už ke konci směny jsem měla celkem veliké bolesti tak jsem si skocila na gyndu vzali mě krev tam HCG 99,3 a v děloze dutina… Ale říkala že je to moc brzo tak uvidíme co se z toho vyklube
@Elen12345 tak je to v děloze, mimoděložní to není, takže už můžeš být v klidu. Teď jen přeji, ať je to v pořádku. ![]()
@Makito děkuji snad to bude zítra jdu zase na odběr HCG jestli roste