Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V těhotenství můžeš rosalgin, za mě je super idelyn cipky, taktéž se mohou v těhotenství. A v lékárně ti určitě něco doporučí
@1Anela já právě byla v lékárně a řekla paní, že mi nemůže nic napsat pouze masticku která se může zvenčí.. Že jediné na doporučení lékaře pak něco může prodat
@Anonymní píše:
@1Anela já právě byla v lékárně a řekla paní, že mi nemůže nic napsat pouze masticku která se může zvenčí.. Že jediné na doporučení lékaře pak něco může prodat
Ty lékárníci jsou někdy úplně mimo
. Mně ho také jedna nechtěla dát, jindy zas mi nechtěli prodat vitamin C. Neříkej, že jsi těhotná, to je hlavní zásada. Prostě popros o rosalgin a je to. Je volně prodejný, vydat ti ho měla. Případně řekni, že ho znáš, že ti to doporučil lékař nebo ho máš pro sestru, nebo jiná lékárna.
@Kolicek95 včera jsem byla v další lékárně a to samé
dokonce mi vyndala masticku kterou už mám doma a hned ji zase dala pryč, že se v těhotenství nesmí 😁 😁
Upřímně já mám celé těhotenství výtok (různé konzistence) a šíleně sama sobě v kalhotkách zapáchám. Donutila jsem gynekologa, aby mi udělal kultivaci, a vše naprosto ok. Držím palce, ať to jsou taky jen hormony které Tě chrání zbystřeným čichem. ![]()
@Anonymní píše:
@Kolicek95 včera jsem byla v další lékárně a to samédokonce mi vyndala masticku kterou už mám doma a hned ji zase dala pryč, že se v těhotenství nesmí 😁 😁
A proč jim říkáš, že jsi těhotná? Poznat to na tobě ještě nemůžou.
Ahoj holky, měla bych na Vás dotaz.
A zvou si pacientky na určitě hodiny, proto má místo až v pátek..
Mám za sebou dva potraty, teď jsem znovu tehotna 6 týden. Začal mě trápit vodnaty výtok který zapacha. Doktor mě může vzít až příští pátek prptoze korona
Je něco co bych mohla udělat já sama aby to zmizelo? Mám strach aby to u mě ne vyvolalo další potrat…