Vodnatý zapáchající výtok v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.10.20 17:42

Oživuji prosím o radu

Ahoj holky, měla bych na Vás dotaz.
Mám za sebou dva potraty, teď jsem znovu tehotna 6 týden. Začal mě trápit vodnaty výtok který zapacha. Doktor mě může vzít až příští pátek prptoze korona :? A zvou si pacientky na určitě hodiny, proto má místo až v pátek..
Je něco co bych mohla udělat já sama aby to zmizelo? Mám strach aby to u mě ne vyvolalo další potrat…

• Citovat
  • Upravit
112
7.10.20 17:57

V těhotenství můžeš rosalgin, za mě je super idelyn cipky, taktéž se mohou v těhotenství. A v lékárně ti určitě něco doporučí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.20 18:20

@1Anela já právě byla v lékárně a řekla paní, že mi nemůže nic napsat pouze masticku která se může zvenčí.. Že jediné na doporučení lékaře pak něco může prodat

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
7.10.20 20:31
@Anonymní píše:
@1Anela já právě byla v lékárně a řekla paní, že mi nemůže nic napsat pouze masticku která se může zvenčí.. Že jediné na doporučení lékaře pak něco může prodat

Ty lékárníci jsou někdy úplně mimo :roll:. Mně ho také jedna nechtěla dát, jindy zas mi nechtěli prodat vitamin C. Neříkej, že jsi těhotná, to je hlavní zásada. Prostě popros o rosalgin a je to. Je volně prodejný, vydat ti ho měla. Případně řekni, že ho znáš, že ti to doporučil lékař nebo ho máš pro sestru, nebo jiná lékárna.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.20 04:53

@Kolicek95 včera jsem byla v další lékárně a to samé :D dokonce mi vyndala masticku kterou už mám doma a hned ji zase dala pryč, že se v těhotenství nesmí 😁 😁

• Citovat
  • Upravit
182
8.10.20 06:00

Upřímně já mám celé těhotenství výtok (různé konzistence) a šíleně sama sobě v kalhotkách zapáchám. Donutila jsem gynekologa, aby mi udělal kultivaci, a vše naprosto ok. Držím palce, ať to jsou taky jen hormony které Tě chrání zbystřeným čichem. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
8.10.20 08:44
@Anonymní píše:
@Kolicek95 včera jsem byla v další lékárně a to samé :D dokonce mi vyndala masticku kterou už mám doma a hned ji zase dala pryč, že se v těhotenství nesmí 😁 😁

A proč jim říkáš, že jsi těhotná? Poznat to na tobě ještě nemůžou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.20 10:23

@Kolicek95 jelikož jsem po 2 potrat ech tak si jen tak něco nelajznu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení