Naoranžovělý výtok v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
1.9.11 21:37

TAk to je dobře :dance: Hlavně, ať jste oba po celé těhu v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
1.9.11 21:55

Ahojky, já si píchám Fragmin a nikdy jsem z něj výtok neměla, resp. nějaké krvácení. Je pravda, že to můžeš mít z toho vaginálního UTZ.
POkud to do zítra nepřejde, zašla bych k dr., můžeš si přimyslet, že tě pobolívá břicho… nebo večer někam do nemocnice na pohotovost.
Rozhodně je lepší být hysterka než něco zanedbat.
Držím pěsti, at je všechno v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nba
771
2.9.11 12:45
Anonymní píše:
dnes jsem byla u dr. a je vše ok, takže to bylo určo po tom utz

To jsem moc ráda :-) Také jsem po vaginálním ultrazvuku lehce krvácela..
Ono neboj, to mimčo roste tak rychle, že už nejspíš vaginální ultrazvuk dělat nebudou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
2.9.11 16:18

mi ho občas doktor dělá v průběhu těhotenství, ale na mimi se dívá přes břicho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
4.9.12 12:34

Ahoj holky. Jsem na konci sedmého týdne těhotenství (zítra začínám osmý)a objevila jsem dnes na intimce slabší výtok bílé barvy a cítila jsem jako by zápach z tvarohu. Nevíte o co může jít? Celkem mě to rozhodilo a bojím se co bude. Taky jsem četla, že v osmém týdnu může přijít lehké špinění nebo dokonce i slabé krvácení, ale přeci jen ještě v tom osmém nejsem. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
9.9.12 13:07

Poslední dobou mě začíná také znepokojovat výtok - bílý, průsvitný, nebýt toho že mám neustále vlhké spodní kalhotky, tak bych to ani nepoznala. Jsem ve 30 tt, obávám se jestli třeba nemůže mít mimi málo plodové vody. Ve středu jdu na ultrazvuk - ale to jdu na ten povinný, ale ten nedělá můj gynekolog. K tomu jdu až za 14 dní. U předchozích těhu si nic takového nepamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
28.8.16 19:17

Ahoj, mám vytok takový pohobny jako při ovulaci, ciry. Je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
28.8.16 20:57

@Jana.49 Je to naprosto normalnii :) ja mam vytok od zacatku, intimka je moje nejlepsi kamoska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
28.8.16 21:23

Ahoj já ho mám občs také. Ptala jsem se na gyndě a doktor říkám, že těhulky to tak mají. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí