Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, já si píchám Fragmin a nikdy jsem z něj výtok neměla, resp. nějaké krvácení. Je pravda, že to můžeš mít z toho vaginálního UTZ.
POkud to do zítra nepřejde, zašla bych k dr., můžeš si přimyslet, že tě pobolívá břicho… nebo večer někam do nemocnice na pohotovost.
Rozhodně je lepší být hysterka než něco zanedbat.
Držím pěsti, at je všechno v pořádku ![]()
Anonymní píše:
dnes jsem byla u dr. a je vše ok, takže to bylo určo po tom utz
To jsem moc ráda
Také jsem po vaginálním ultrazvuku lehce krvácela..
Ono neboj, to mimčo roste tak rychle, že už nejspíš vaginální ultrazvuk dělat nebudou ![]()
mi ho občas doktor dělá v průběhu těhotenství, ale na mimi se dívá přes břicho ![]()
Ahoj holky. Jsem na konci sedmého týdne těhotenství (zítra začínám osmý)a objevila jsem dnes na intimce slabší výtok bílé barvy a cítila jsem jako by zápach z tvarohu. Nevíte o co může jít? Celkem mě to rozhodilo a bojím se co bude. Taky jsem četla, že v osmém týdnu může přijít lehké špinění nebo dokonce i slabé krvácení, ale přeci jen ještě v tom osmém nejsem. Co myslíte?
Poslední dobou mě začíná také znepokojovat výtok - bílý, průsvitný, nebýt toho že mám neustále vlhké spodní kalhotky, tak bych to ani nepoznala. Jsem ve 30 tt, obávám se jestli třeba nemůže mít mimi málo plodové vody. Ve středu jdu na ultrazvuk - ale to jdu na ten povinný, ale ten nedělá můj gynekolog. K tomu jdu až za 14 dní. U předchozích těhu si nic takového nepamatuji.
Ahoj, mám vytok takový pohobny jako při ovulaci, ciry. Je to normalni?
@Jana.49 Je to naprosto normalnii
ja mam vytok od zacatku, intimka je moje nejlepsi kamoska ![]()
Ahoj já ho mám občs také. Ptala jsem se na gyndě a doktor říkám, že těhulky to tak mají. ![]()