Výtok z konečníku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2292
8.10.15 17:48

@Tarjei Pokud ti ale zpusobuji potize dala bych je pryc, no ikdyz to rika ta prava, mam je uz radu let-vnitrni, po porodu se objevily spise vytlacily i ven a to jsem uz 4 roky a nikde jsem ostuda nebyla.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
8.10.15 17:49

@katule9 no je to super kysely. Do centimetru vody a mnam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
8.10.15 17:50

@Tarjei ano rikaji, oni tak nekdy totiz vypadaji..to by ses divila co vsechno muzou mit lidi u riti pak je to spise cosi neidentifikovatelne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
8.10.15 17:51
@Tarjei píše:
@katule9 no je to super kysely. Do centimetru vody a mnam :-D

bl eble ble :mrgreen: :mrgreen: ja ho uzivam uz dlouhodobe ale nesnasim ho od prvniho ochutnani.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
8.10.15 17:51

@katule9 me to zlobi vyjimecne. Staci kdyz si jednou tydne udelam kupu duseny zeleniny a zadny trable nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
8.10.15 18:27

Zakladatelko objednej se na proktologii. Tohle mel muj otec a byla z toho píštěl v konečníku a dost narocna operace ve finale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.15 18:47

@Tarjei je pravda, že po antibiotikách mi to začalo, tak možná souvislost bude.

• Citovat
  • Upravit
9148
8.10.15 18:51

No ja mela svinskej podkozni zanet na koleni skoncilo to rezanim.po atb jsem se za tyden osypala. Dali mi jiny. A dr at si koupim probiotika. Jsem si rikala ale co dam si podmasli a bude mi dobre. Haha. Tyden po skonceni uzivani atb na wc petkrat denne a fura hlenu s hovinkem. Bala jsem se co to je cekala jsem v tu dobu nq kolonoskopii no to byly scenare ;-) tady mi nekdo poradil ten hylak a hura zabralo to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
18.2.20 15:09

Nevíte někdo co to může být? Syn 5 let byl před chvilkou na velké. Říkal mi, že to má na trenkách mokré. Tak jsem koukla a měl to jakoby připrdnuté ale vypadalo to jako čiré. Měl modré trenky tak teda fakt nevím ale asi čiré…stolice normální. Tak přemýšlím co to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
18.2.20 15:47

@ArumLily0 Budu čekat na odpovědi. Synovi 4roky se to teď poslední dobou stává občas taky, na trenkách jen jakoby voda… ale po stolici má občas u zadku takovou pěnu… Břicho ho nebolí, nevím co to může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
18.2.20 15:54

@kaja555 když je syn zahleněný, tak se mu to občas stane, že si prdne a vylítne tekutina co silně zapáchá asi hleny ale teď nachlazený není…tak si říkám co to. Trenky jsem dala sušit a teď jsem je hodila do prádla a ještě jednou na to koukla a teď už to vypadá, že to mělo nějakou žlutohnědou barvu ale jen světle. Netuším. Zkoumat to nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
18.2.20 16:36

@ArumLily0 tak to máme uplne stejně teď. Maly má teda už asi mesic kašel, je slyšet, ze má v krku hleny, ale zase si říkám, proč by to mělo mít spojitost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
18.2.20 17:04

@kaja555 u nás to mělo vždy spojitost se silným zahleněním… Teď teda nevím co to je. Ale pěnu neměl u zadečku nikdy…já bych teda šla k doktorce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
18.2.20 17:17

Ptz hlen telo nestravi. Projede to strevama a zrychli krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
18.2.20 18:03

@Tarjei no jo ale syn právě nachlazený není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie