Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Tarjei Pokud ti ale zpusobuji potize dala bych je pryc, no ikdyz to rika ta prava, mam je uz radu let-vnitrni, po porodu se objevily spise vytlacily i ven a to jsem uz 4 roky a nikde jsem ostuda nebyla.. ![]()
@Tarjei ano rikaji, oni tak nekdy totiz vypadaji..to by ses divila co vsechno muzou mit lidi u riti pak je to spise cosi neidentifikovatelne ![]()
@Tarjei píše:
@katule9 no je to super kysely. Do centimetru vody a mnam
bl eble ble
ja ho uzivam uz dlouhodobe ale nesnasim ho od prvniho ochutnani.. ![]()
@katule9 me to zlobi vyjimecne. Staci kdyz si jednou tydne udelam kupu duseny zeleniny a zadny trable nemam
Zakladatelko objednej se na proktologii. Tohle mel muj otec a byla z toho píštěl v konečníku a dost narocna operace ve finale…
@Tarjei je pravda, že po antibiotikách mi to začalo, tak možná souvislost bude.
No ja mela svinskej podkozni zanet na koleni skoncilo to rezanim.po atb jsem se za tyden osypala. Dali mi jiny. A dr at si koupim probiotika. Jsem si rikala ale co dam si podmasli a bude mi dobre. Haha. Tyden po skonceni uzivani atb na wc petkrat denne a fura hlenu s hovinkem. Bala jsem se co to je cekala jsem v tu dobu nq kolonoskopii no to byly scenare
tady mi nekdo poradil ten hylak a hura zabralo to ![]()
Nevíte někdo co to může být? Syn 5 let byl před chvilkou na velké. Říkal mi, že to má na trenkách mokré. Tak jsem koukla a měl to jakoby připrdnuté ale vypadalo to jako čiré. Měl modré trenky tak teda fakt nevím ale asi čiré…stolice normální. Tak přemýšlím co to ![]()
@ArumLily0 Budu čekat na odpovědi. Synovi 4roky se to teď poslední dobou stává občas taky, na trenkách jen jakoby voda… ale po stolici má občas u zadku takovou pěnu… Břicho ho nebolí, nevím co to může být.
@kaja555 když je syn zahleněný, tak se mu to občas stane, že si prdne a vylítne tekutina co silně zapáchá asi hleny ale teď nachlazený není…tak si říkám co to. Trenky jsem dala sušit a teď jsem je hodila do prádla a ještě jednou na to koukla a teď už to vypadá, že to mělo nějakou žlutohnědou barvu ale jen světle. Netuším. Zkoumat to nebudu.
@ArumLily0 tak to máme uplne stejně teď. Maly má teda už asi mesic kašel, je slyšet, ze má v krku hleny, ale zase si říkám, proč by to mělo mít spojitost? ![]()
@kaja555 u nás to mělo vždy spojitost se silným zahleněním… Teď teda nevím co to je. Ale pěnu neměl u zadečku nikdy…já bych teda šla k doktorce…