Výtok z prsu v 16 - 17. tt

11.8.14 14:44

Výtok z prsu v 16-17tt

Ahoj, od rána se mi na tričku u pravého prsu objevuje mokrý flek. Jsem v 16tt a všechny testy jsme zatím měli v pořádku. Nevíte, co to může být a zda mám plašit k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12185
11.8.14 14:47

Myslim, ze to bude v poradku.
Samotne se mi tedy do porodu nedelalo nic, ale pamatuji si, ze v obou magazinech o tehotenstvi (tyden po tydnu) jsem o mlezivu mela zminky hodne brzo. A kdyz pouzijes google, potvrdi Ti to.
Do porodu stále zbývá několik měsíců, ale vaše prsa se už připravují na kojení. Již okolo 15. týdne těhotenství se vám v nich může začít tvořit tzv. mlezivo. Občas může trochu vytékat a tak se nenechte zaskočit nějakou to skvrnkou na podprsence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
11.8.14 14:47

To je mlezivo a je to naprosto normální, neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.14 14:51

Jee tak to jsem ráda, díky moc za radu :) Nevěděla jsem, jak to do vyhledávače napsat.. Tak děkuji :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.8.14 14:53

Je to mlezivo a je to normální, přirozená součást těhotenství. Hormony pracují a mléčná žláza se připravuje. Nech to být, nevšímej si toho a zkrátka to nijak neřeš.

Příspěvek upraven 05.06.16 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
11.8.14 15:21

Jo, hlavne se to nesnaz odstrikat ci s tim cokoli delat. Jak s tim zacnes cokoli delat, muze se ho akorat tvorit jeste vice a tak budes mit ta mokra kola jeste vetsi. A navic se pri odstrikavani stimuluji bradavky a jak znamo, prilisnou stimulaci muze dojit k vyvolani porodu. A to jiste takhle brzo nechces. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.14 15:25

To by mě ani nenepadlo s tím něco dělat už takhle jsou ty kola dost velký.. Takhle brzo určitě ne.. Díky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí