Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Já mám loňské dubňátko a pořídila jsem si po porodu manducu. Celé léto jsem ji využila až do podzimu při prochajdě, na nákupech i na kontroly k doktorovi. Malý mi v ní krásně usnul. Všude, kam se s kočárkem špatně dostává, jsem ji měla po ruce. JIné nosítko jsem nezkoušela, s manducou jsem byla spokojená a doufám, že ji ještě tohle jaro a léto využiju ![]()
Ono se stačí jenom podívat na dítě v klokance, jak tam divně visí a bortí se a člověku se to musí zdát divné už na pohled. To samý houpačky, chodítka na stejným principu pro mimina.
nA KLOKANKU bych se vykašlala a pořídila spíš ergonomické nosítko. já mám manducu(stála teda 2500) a nelituji, využila jsem jí hodně od takových 5ti měsíců, občas ji používám i teď ve 14m. A taky byla super na výlety, protože malá nikdy nebyla moc rády delší dobu v kočáru
já v létě jezdila s malím po hradech a zámkách tak jedině tam
Zozole píše:
Já mám loňské dubňátko a pořídila jsem si po porodu manducu. Celé léto jsem ji využila až do podzimu při prochajdě, na nákupech i na kontroly k doktorovi. Malý mi v ní krásně usnul. Všude, kam se s kočárkem špatně dostává, jsem ji měla po ruce. JIné nosítko jsem nezkoušela, s manducou jsem byla spokojená a doufám, že ji ještě tohle jaro a léto využiju
Přesně jak píšeš ![]()
Taky mám Manducu, nosila jsem asi od 5tt do podzimu po lese a tam kde nešlo s kočárkem. Taky v ní hezky spinkal. Teď v zimě se mi nechce nosit, ani jemu se to nějak nelíbí, ale myslím, že vlétě ji opět použijem na hory jak už nebude moct jít
Manducu mám novou a NELITUJU! ![]()
Evule, zkoušela jsi to v zimě pod oblečením? (mylím dítě ani sebe obléct až společbě do nějaké větší bundy.
Jo zkoušela. S ochrannou kapsou, nebo jen oba s bundou… Jenže teď ho dávám na záda a s tou bundou to už nejde, vypadá to fakt blbě
Nosící bunda by byla lepší, ale nechce se mi už do ní investovat.. Myslím, že v létě se zase k Manduce vrátím, už nebude to zaoblíkávání atd, což je největší problém ![]()
Já nosím v zimě normálně, obě jsme oblečené zvlášť. Zima letos není nijak zlá aspoń zatím. A malá stejně začala teď chodit, tak ji nechávám venku, ať se učí ťapat a unaví se:-)