Vyvolávací injekce na menstruaci a pozivitní těhotenský test

7
11.5.08 14:38

vyvolavaci injekce a tehotenstvi

Ahoj dekuji vsem za odpoved na muj prvni dotaz a jeste bych se chtela zeptat jestli je mozne jeste dostat menstruaci, kdyz jsem dostala vyvolavacku ve stredu a dnes je nedele a stale nic.A test mam stale pozitivni na tehotenstvi.Dekuji moc za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
11.5.08 15:01

Ahoj, myslím si, že ty už menstruaci nedostaneš, vzhledem k tomu stále pozitivnímu testu :-), ale jinak po agolutinu bys měla dostat menstruaci do 14 dní. Zdravím a držím pěstičky, ať ty 2 // zůstanou ještě 9 měsíců. B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.5.08 15:10

Moc dekuji za odpoved.V utery jdu znovu na odber krve na HCG a doufam ze uz to bude ok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
11.5.08 17:41

ahoj drzim ti palce ze se udrzi dobre k tehotnentsvi.
muj dotaz je taky ze dneska mam 40 dni zpozdeni ms.tt negativni mamatest.Zitra zavolam gyndu kdy mam prijit adt…
Jenny na utz nebylo videt??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.5.08 17:59

Zdenno ja mela neg test a byla jsem tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
11.5.08 18:01

Lucy jak jsi poznala ze jsi byla tehotna?Jakou znacku tt?v 5 tydnu jsem testovala a nagativni nechapu je.asi mam poprve prodlouzenou ms coz mi nikdy nemela.u nikolky vyslo tt pred 5 tt.ted je to jiny.tak jsem zmatena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.5.08 18:18
zdenna píše:
Lucy jak jsi poznala ze jsi byla tehotna?Jakou znacku tt?v 5 tydnu jsem testovala a nagativni nechapu je.asi mam poprve prodlouzenou ms coz mi nikdy nemela.u nikolky vyslo tt pred 5 tt.ted je to jiny.tak jsem zmatena.

Jinak poznal to dr. když jsem se tam dotlacila na vyvolavačku neb můj tehu test stale negativní tak jsem si prostě myslela že je MS zpoždena.
Pak jsem teda řekla že bych mohla čekat do vanoc a šla tam. Dr. byl přesvedcen, že tehu nejsem a pak byl taky překvapený.
Byla jsme tam asi 10tt ale mimi bylo o dva týdny pozadu, neb jsem otehotnela pozdeji, teda temeř před zacatkem MS, která pochopitelne nedorazila.
Značku jsem mela tušim Best 2, ale nejsem si 100%jista.
U dalších tehu mi vychazely poz. hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
11.5.08 19:00

Lusy tak uvidim jak dopadne u me.dik za odpoved.

Vsechny matkam prejeme krasne svatky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
11.5.08 20:11

jenny jojo po vyvolavacce ma MS dorazit do 14 dni, me dorazila az presne ten 14. den, uz sem plasila, ze sem snad tehu, bylo to po sestinedeli :lol: Jinak pokud mas pozitivni test, tak je to myslim jasne, zrejme si pred tim byla u dr. brzy, uvidis, ze ted bude v krvi HCG mnohem vic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.5.08 10:14

Zdenno,já měla také přes 40dnů zpoždění a až do poslední chvíle mi Mamatest ukazoval negativní a až v den,kdy jsem byla objednaná na gyndu mi ukázal sloboulinkou čárečku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
12.5.08 10:42

Olinko dik.uvidim co bude a dneska poprosim manzela aby zavolal.jsem neslysi :lol: :lol: :lol: az dozvim presne od doktora tak sem napisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.5.08 10:47

Určitě dej vědět,držím palečky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
12.5.08 12:08

oli pak jsem nejak premyslela ze mam tak drahou gyndu jedno vysetreni 500kc.tak si myslim ze jeste pockam do tydne doku najdu 2 carky pak k gyndu.co myslis oli?dneska uz mam 41 dni tak si pocitam asi p oplodneni je po 12 dnu.asi je koupim jiny t.test od 10 IMU.jeste encitim ze by dostala mesicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.15 20:10

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli můžu být těhotná i přesto, že slabě špiním. Před týdnem jsem dostala injekci vyvolávající menstruaci. Kdybych byla těhotná, menstruace by se vůbec nedostavila i přes injekci? Pro těhotenský test si jdu až v pondělí.

• Citovat
  • Upravit
1127
21.2.15 20:52

Tak to nevím. Já jsem měla slabou menstruaci a už jsem byla těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí