Vyvolávací injekce na menstruaci a pozivitní těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25243
21.2.15 21:34

Nedělá vyvolávačka náhodou to, že buď vyvolá menstruaci nebo posílí případné těhotenství? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.4.18 12:38

Stalo se vám?

Dobrý den, s přítelem se nějakou dobu snažíme o miminko, v říjnu 2017 jsem vysadila HA, menstruace byla nepravidelná, někdy 50dnů někdy 32,takže jsem ani ovu neřešila, snažíme se pravidelně, takže to neberu jako zásadu :lol: :roll:..ale naposledy jsem měla menstruaci 19.2. 2018. Ve středu jsem byla u doktorky a na ultrazvuku nic vidět nebylo a prý je všechno ok, dostala jsem injekci Agolutin. Testy jsou pořád negativní. Asi to mám jen v hlavě, ale řekla bych, že první těhotenské příznaky mám(bolesti, nevolnost, časté chození na wc)ale furt nic..Jen se chci zeptat, jestli má některá z vás podobnou zkušenost a teď se raduje z malého uzlíčku obrovské radosti? :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.4.18 12:49
@Aries6 píše:
Nedělá vyvolávačka náhodou to, že buď vyvolá menstruaci nebo posílí případné těhotenství? :think:

Nemám zkušenosti, ale přesně tohle mi ve středu doktorka říkala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.18 12:55

Jsem na tom stejně, ale ms mam pravidelnou, zpoždění už 15 dní, test negativní, na utz nic videt nebylo…na posledni chvili se mi zdalo, ze doktorka neco zahlidla, ale rekla, ze uvidime jestli ms dojde…vyvolavacku jsem dostala ve stredu. mrzi me, ze mi nevzala krev na hcg, ale mam spatny zily a s odberem casto problem, na nekolikrat, tak me nechtela trapit…takze cekam co bude…

• Citovat
  • Upravit
15227
13.4.18 13:03

Vyolavaci injekce by ti mela vyvolat menstruaci do cca 10 dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.4.18 13:10

Taky jsem se divila, proč mi nechtěla brát krev, ale říkala, že tomu nechá volný průběh, že injekce i podpoří, jestli tam něco je..a cítíš po injekci nějaké MS bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.18 13:15

@Annčís jestli je to na mě, tak zatím ne, ale já nemam žadny bolesti před ms normalne, max. první den ms a pak zas dobry, takze z toho nic nepoznam.

• Citovat
  • Upravit
1824
13.4.18 13:34

Ahoj možná někoho trochu povzbudim svou zkušenosti já měla poslední MS 15.2 v březnu nedorazila od té doby jsem snad jak magor dene dělala tt někdy i dva protože mi to nedalo prostě no 25 den spozdeni tt negativní tak jsem testování vzdala stím že to budou jen rozházené hormony ve čtvrtek jsem volala na gyndu stím že už druhou MS meskam a tt negativní ale že si myslím že jsem tehu jestli je to možný nemám ani moc příznaky jen mě na boku bolí na macknuti prsa ale ten instinktivni pocit mi prostě jinak nedá nez že jsem v tom. Tak mám přijít v pondeli ale pak jsem došla koupit tt a po 31 dnech spozdeni je na něm konečně něco vidět :D No a u první jsem na tehu přišla až ve 12tt přišli normálně první dvě MS a test negativní když nepřišla ta třetí tak jsem šla na krev jako samoplatce protože tt negativní a krev byla pozitivní objednala jsem se na gyndu tam mi dali termín za týden mezi tím naskočil i tt pak jsem tam přišla stím že budu cca 4- 5 tt tak mi doktor řek že se uvidí jestli bude něco vědět pak mi při prohlídce pohmat šokoval větou tě už je to velký že dem na ultrazvuk tam potvrdil konec 12tt no vůbec jsem nechápala. Omlouvám se za sloh jen chci říct že všechno je možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.4.18 13:39

Určitě mě to povzbudilo, děkuju :hug: :D
Tak nezbývá než jen čekat, co přijde, ale stejně to s TT budu zkoušet dál, dokud nepřijde MS :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
22.6.18 10:36

Ahoj holky, byla sem minulý týden v pondělí na vyvolávací injekci abych dostala MS ta přišla v sobotu a včera odešla ale už 3 den mě odpoledne v pravém vaječníku hrozně začne bolet taková bolest jak kdyby mě někdo ho chtěl vytrhnout nebo takové píchání dnes opět i když ms od včerejška není čím by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
9.5.22 07:20

Achne byla jsem přesvědčena testem, že jse 9tt podle doktora 7 tt, tak neumím počítat, kouká na ultrazvuk a říká kam se to těhotenství podelo, byl z toho 5ti oky. Tak mi pichl v pátek injekci na menstruaci, jelikož to bylo 53 dní od normální menstruace. Měla dorazit během víkendu, řekl, že když nedorazí do 20 ať přijdu a bude se to řešit dále. Třeba jsem otěhotněla později, ale je to divné to už jsem v 4tt měla na ultrazvuku dceru malou tečku a teď, už by bylo srdíčko :(. Takže mám přijít po 20.5. když přijde i nepřijde a uvidí se. :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.22 23:50
@Tejy píše:
Ahoj možná někoho trochu povzbudim svou zkušenosti já měla poslední MS 15.2 v březnu nedorazila od té doby jsem snad jak magor dene dělala tt někdy i dva protože mi to nedalo prostě no 25 den spozdeni tt negativní tak jsem testování vzdala stím že to budou jen rozházené hormony ve čtvrtek jsem volala na gyndu stím že už druhou MS meskam a tt negativní ale že si myslím že jsem tehu jestli je to možný nemám ani moc příznaky jen mě na boku bolí na macknuti prsa ale ten instinktivni pocit mi prostě jinak nedá nez že jsem v tom. Tak mám přijít v pondeli ale pak jsem došla koupit tt a po 31 dnech spozdeni je na něm konečně něco vidět :D No a u první jsem na tehu přišla až ve 12tt přišli normálně první dvě MS a test negativní když nepřišla ta třetí tak jsem šla na krev jako samoplatce protože tt negativní a krev byla pozitivní objednala jsem se na gyndu tam mi dali termín za týden mezi tím naskočil i tt pak jsem tam přišla stím že budu cca 4- 5 tt tak mi doktor řek že se uvidí jestli bude něco vědět pak mi při prohlídce pohmat šokoval větou tě už je to velký že dem na ultrazvuk tam potvrdil konec 12tt no vůbec jsem nechápala. Omlouvám se za sloh jen chci říct že všechno je možný.

Ahojky mohu se tě zeptat na něco? Kdyz jsi šla jako samoplatce na tu krev kolik tě to stálo peněz prosim? :think:

• Citovat
  • Upravit
3.10.22 09:46

Ahoj, předem děkuji za odpověď píšu sem jelikož jsem mlada a nezkušena. Dnes mám 19 dnů zpoždění menstruace, s tím že jsem si dělala testy a jeden mi vyšel pozitivní a zbytek testu negativní, podle mým výpočtu bych měla těhotná 3 týdny, ale s tím že doktor nic tam neviděl a ani mi nechtěl udělat testy krve i když jsem říkala že bych si to uhradila sama, řekl mi jen to že kdybych byla testy by byli pozitivní a že mám asi nějaký velký problém z mes. a proto bych si měla píchnout vyvoláváčku ale že nejdříve uděláme těhotenským krev na moč. Takže jsem si nechala píchnout vyvolavačku ale s tím že jsem pospíchala do práce a na malou se mi nechtělo a taky jsem si test na moč dělala rano tak jsem ho odmítla řekla jsem tedy tyhle důvody, sestřička ale byla tak hodna a řekla že sama tohle měla a nakonec byla tehotna a že jestli chci tak mi udělá krevní testy takže jsem byla velice ráda. Jenomže teď mám strach že pokuď jsem tak ta injekce nějak pomůže potratů a že to miminku uškodí a nemám se koho zeptat tak proto píšu sem 🙈.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí