Vyvolávačka a velmi slabá mensturace

1328
2.7.18 10:46

Vyvolávačka a velmi slabá mensturace

Ahoj, dobrý den, procházela jsem si všechny diskuze na tohle téma, ale nikde jsem nic nenašla a protože jsou diskuze staré nebo nerelevantní, tak s dovolením zakládám tohle vlákno. Tento měsíc jsem měla takový hodně divoký, normálně cyklus 39 dní, teď asi 60…ovulace byla asi 2.6., 26.6. jsem šla na vyvolávačku, v sobotu začala špinit jen lehce a v neděli víc, ale prostě nekrvácím…je to silnější špinění, hodně tmavě červená, stačil by mi jeden tampón na den kdybych je neměnila, normálně mívám menstruaci silnou, 3 dny krvácím hodně a pak je klid, teď jsem z toho úplně vyklepaná, protože vím, že sliznice byla hodně vysoká, až tak, že doktorka nemohla vyloučit těhotenství (se sliznicí jsem naštěstí nikdy problém neměla), tak by se ta sliznice měla vyloučit ne? těhotenství neřeším, to už jsem tento měsíc vzdala, normálně bych paní doktorce zavolala, ale má tento týden dovolenou a já půjdu na UTZ asi až příští čtvrtek. Ani menstruační bolesti nemám, bříško pobolívá, ale není to nic extra, je to celý nějaký divný…prosím, nemáte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1155
2.7.18 11:19

Mě ani po vyvolávačce nedošla MS právě kvůli tomu ze jsem byla v tom :nevim: dělala sis test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer
2.7.18 11:22

Udělej test, abys vyloučila těhotenství. Možné to je.

• Citovat
  • Upravit
1328
2.7.18 12:07

test jsem si dělala přesně před týdnem, to bylo 3 dny po vynechání menstruace a byl negativní, mám tedy udělat ještě jeden? i když je čípek vážně měkký a teplota včera 36,4 a dnes 36,6? (teprve tento cyklus chci zkusit měření BT teploty), spíš se bojím, aby tam nebyl jiný problém, vím, že po vyvolávačce mívají holky menses malou, ale protože nemají žádnou sliznici…pro jistotu tedy odpoledne test udělám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer
2.7.18 12:20
@marinana píše:
test jsem si dělala přesně před týdnem, to bylo 3 dny po vynechání menstruace a byl negativní, mám tedy udělat ještě jeden? i když je čípek vážně měkký a teplota včera 36,4 a dnes 36,6? (teprve tento cyklus chci zkusit měření BT teploty), spíš se bojím, aby tam nebyl jiný problém, vím, že po vyvolávačce mívají holky menses malou, ale protože nemají žádnou sliznici…pro jistotu tedy odpoledne test udělám..

Píšeš, že jsi měla dlouhý cyklus a kdy byla ovulace. Tak nevím, kdy jsi čekala menstruaci, mohlo se vajíčko uhnízdit později. Neupínala bych se na to, ale raději bych tu možnost vyloučila. Sice jsem na vyvolávačce nikdy nebyla, nevím jaká je potom menstruace, ale u prvního těhotenství se mi duch na testu ukázal o dost později než byl termín menstruace. :nevim: pokud bude negativní, tak je tam jiný problém a až to půjde, šupajdila bych na gyndu.

• Citovat
  • Upravit
1328
2.7.18 14:43

@ShadowDancer menses měla přijít 22.6., ale to jsem spíš předpokládala podle ovulace a toho, že klasicky mám luteální fázi 19 dní…ale tento cyklus je to možná jinak, každopádně jsem úplně přestala špinit, takže zkusím ten tt a kdyžtak zavolám hned v pondělí doktorce, až tam bude po dovolené, že jsem vlastně neodkrvácela…děkuju za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
2.7.18 14:44

@Celeste97 a také jsi špinila, nebo jsi to nedostala vůbec? a měla jsi potvrzenou ovulaci ten měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer
2.7.18 14:45
@marinana píše:
@ShadowDancer menses měla přijít 22.6., ale to jsem spíš předpokládala podle ovulace a toho, že klasicky mám luteální fázi 19 dní…ale tento cyklus je to možná jinak, každopádně jsem úplně přestala špinit, takže zkusím ten tt a kdyžtak zavolám hned v pondělí doktorce, až tam bude po dovolené, že jsem vlastně neodkrvácela…děkuju za názor

Držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1155
2.7.18 17:40
@marinana píše:
@Celeste97 a také jsi špinila, nebo jsi to nedostala vůbec? a měla jsi potvrzenou ovulaci ten měsíc?

Vůbec nic ani špinění.. Hele ovulaci nevím nikdy sem se nezajímala o to kdy ji mám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí