Regresní terapie a snažení, podstoupili jste?

9
30.6.18 22:22

Regresní terapie,podstoupili jste ?

Zdravím holky :)
Tento týden, jsem podstoupila regresní terapii poprvé, bylo to velice zvláštní,„viděla“ jsem jen tmu a neměla žádné zvláštní pocity či fyzické změny. K terapeutovi jsem šla na doporučení známých, kterým jsem říkala že nemohu otěhotnět. terapeut i prostředí na jedničku, cítila jsem se uvolněná, výklad karet naprosto zapadal a při „probuzení“ z regrese, jsem se cítila jinak, ten pocit nelze popsat. Nejsem si jistá, jestli na mě regrese vůbec fungovala, prosím zkušené o jejich příspěvky, vím, že jsou to hrátky s ohněm, ale o tom tu psát nechci, takže podobné komentáře jako „varovné“ prosím ani nepište :) předem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
30.6.18 22:31

Nejsou to hrátky s ohněm, je to vyhazování peněz.
A navíc podle všeho nejste dostatečně sugestibilní, aby jste si něco představovala a pak měla zázračný pocit, že vhled do fantazie vyřeší vaše problémy, protože víte, co se stalo ve vašem minulém životě.

Zdravý rozum vás vede k pochybám a k dotazům na internet.

Na funkční neplodnost jeďte třeba do Františkových lázní - ve výsledku to i jako samoplátce nejspíš vyjde levněji, než co se dá nacpat do podobných šarlatánů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
30.6.18 22:39

A to ti ten „terapeut“ chytře neřekl, žes byla v matčině lůně :mrgreen: ? To je teda mizerný improvizátor. A odkdy souvisí s regresní terapií i výklad karet? To už mám o něco větší důvěru v kineziologii :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.6.18 22:45
@Darvulia píše:
A to ti ten „terapeut“ chytře neřekl, žes byla v matčině lůně :mrgreen: ? To je teda mizerný improvizátor. A odkdy souvisí s regresní terapií i výklad karet? To už mám o něco větší důvěru v kineziologii :think:

tak že jsme každý byl v matčině lůně,snad každý ví..karty jsem si od něj nechávala vykládat když jsem k nemu přišla,s regresí to nemá společného nic,já to zavrhovat nechci,má spousty spokojených klientů,kamarádka říkala že začala cítit a vidět až na třetí regresi,proto jsem prosila zkušené klienty,ne neco o tom ka vyhazuji své peníze :D mě k otěhotnění nepomhlo do ted za léta nic ani doktoři ani fr.lázně…když člověku moc způsobů nezbývá…i tohle zkrátka zkusím…děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
30.6.18 22:55
@Dahlian píše:
tak že jsme každý byl v matčině lůně,snad každý ví..karty jsem si od něj nechávala vykládat když jsem k nemu přišla,s regresí to nemá společného nic,já to zavrhovat nechci,má spousty spokojených klientů,kamarádka říkala že začala cítit a vidět až na třetí regresi,proto jsem prosila zkušené klienty,ne neco o tom ka vyhazuji své peníze :D mě k otěhotnění nepomhlo do ted za léta nic ani doktoři ani fr.lázně…když člověku moc způsobů nezbývá…i tohle zkrátka zkusím…děkuji ;)

No právě, tak mohl tu tmu svést na to. Každopádně přeju mnoho štěstí, když budeš pokračovat a něco to přinese, tak sem napiš, ráda se poučím. Moje kamarádka na tom kdysi byla, prý se viděla koncentrační tábor a zjistila, že v minulém životě byla svůj (pra) děda (už nevím který z nich) a některé věci jí babička potvrdila (nějaké boty, co měla v tom vidění na sobě a ten praděda je nosil). Moc už si z jejího vyprávění nepamatuju. Šla tam proto, že měla z něčeho strach, myslím že z uzavřených prostor. Můžu se zeptat, proč jsi se rozhodla pro tohle? Moc se o to nezajímám, ale vím, že si takhle ženské mezi sebou na neplodnost spíš doporučují tu kineziologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
30.6.18 22:59

Regresní terapie není jen na „vrácení do minulosti“. Byla jsem s paničkou atakou. Nebyla jsem schopná nakoupit v obchodě nebo být v restauraci aniž bych tam kolabovala. Když to řeknu blbě, na regresní terapii jsem se zavřenýma ocima opakovala co mi říkala paní, pak jsem se v jednu chvíli rozbrecela, ona mi řekla ať to nepřestávám opakovat, že to se že mě uvolňuje ten problém. Když jsem odcházela, říkala jsem si kam jsem to vlezla, že to bylo šílené a už nikdy víc. Ale po týdnu jsem si najednou z čista jasna uvědomila, že vlastně už celou dobu nakupuju atd bez jediného problému a že celá panika je pryč. Problém se kterým jsem bojovala opravdu dlouhou dobu. Takže za mě ano. Ráda bych tam ještě někdy zašla ale bydlím jinde a tady zatím o nikom nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.6.18 23:33

@Darvulia
určitě dám vědět,rozhodla jsem se právě na základě doporučení a naděje ?

@yareah
kamarádka tam docházela po rozchodu s přítelem který ji nechal samotnou s dvěma dětma,mnoho věcí v rgresi viděla a díky tomu to zvládá na výbornou :)
při jejím vyprávění,jsem měla uplně husí kůži, tolik věcí do sebe zapadalo.
když si se mnou povídal a vykládal karty,nemohla jsem ani uvěřit,že věc,na kterou jsem nikdy nevěřila,opravdu funguje,díky výkladu z karet o mé osobě a mé minulosti a přítomnosti a mnoha důvodech proč jsou v mém životě věci tak jak jsou,jsem začala věřit i v tu budoucnost,neproběhlo žádné slibování o překrásné,sluncemzalité budoucnosti,šlo o drobnosti,o mírné zlepšení,prostě žádná lákadla a tomu věřím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
1.7.18 16:14

@Dahlian a kde jsi byla jestli se můžu zeptat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
1.7.18 16:29

Podstoupila jsem jen jednou a zabralo. Nejdřív mi bylo jen strašně blbě a připadala jsem si jako rozmícháná v hrnku bílé kávy. Pak se obraz vyjasnil a byla jsem v naprostém prázdnu a necítila jsem vůbec nic. Jen jsem se vznášela a pak jsem uviděla obří reflektor, který mě vcucnul do sebe. A najednou jsem byla u mámy v břichu, kde jsem si znovu odžívala ty hrozné pocity, protože nás táta opustil, když máma byla těhotná. Ani jsem o těchdle svých skrytých pocitech nevěděla a po terapii se mi hrozně ulevilo. Můžu říct, že od té doby vůči otci necítím žádné negativní emoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
1.7.18 16:31

Neřekla bych, že jde o vhled do fantazie..spíš jsem byla překvapená, kde se to ve mě bere. Takové věci si prostě nevymyslíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.19 17:16

regresní terapie

Ahoj. chtěla bych podstoupit REGRESNÍ TERAPII, zajímalo by me, jestli se díky tomu povedlo někomu otěhotnět? snažíme se s manželem už několik let, byli jsme i na ivf ( neuspěšně ) a člověk je někdy z věčných nezdarů, ochotný udělat asi cokoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí