4 dny před menstruací - slaboulinký duch na ovulačním testu?

Anonymní
30.6.18 11:14

4 dny před MNS slaboulinký duch na ovulačním testu?

Děvčata, zkusila jsem 4 dny před MNS ovulační test. Prý může ukázat někdy těhotenství v ranější fázi.
Mysíte že tomu mám přikládat nějakou, jakoukoli váhu? je to spíš duch. Ale ovulační testy mám mimo ovulaci čistě bílé, tady ducha vidím. bohužel však nemám odpozorováno, zda duch po tak dlouhé době a 4 dny před ms třeba bývá i normálně.

Musím podotknout, že u prvního těhotenství jsem neměla ANI na těhotenském testu plnou jasnou čárku ani v době, kdy jsem byla cca ve 4. týdnu, je možné, že mi hladina stoupá pomalu. Nicméně - tento měsíc jsem měla menstruaci 7., ovulaci 22., dnes je 30. a menstruaci bych měla mít za 4 dny.

dál už asi nebudu testovat nic, nechci si vyplácat zbytečně testy. Počkám na menstruaci.
Jen mě zajímalo, zda ten duch na ovulačním testu může něco vypovídat…děkuju.
Lenka (anonym nikdo neví že se snažíme :srdce: :* )

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15195
30.6.18 11:19

Duch na ovulacnim testu bohuzel nic neznamena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35974
30.6.18 11:20

Duch na ovulačním testu je u každého, nikdy to není úplně bílé takže bych se podle toho určitě neřídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
30.6.18 11:38

A já mám zase úplně opačný názor, mně OVULACNI test těhotenství ukázal, když těhotenský byl ještě negativní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.6.18 11:52

Slabý duch na ovu testu neznamená absolutne nic. Jo kdyby ta druha čárka byla poradne výrazná, tak by se dalo spekulovat

@Kristy90 muze reagovat dříve, ale slabý duch je na něm prakticky neustale. Z toho se nedá nic vyvodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.18 12:24

ok, dekuju vsem :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.18 19:54

no podle „výpočtů“ :D jsem dnes 8 DPO a 4 dny do MNS. Takže ovulace byla celkem „pozdě“, podle ovulačních testů teda až nějaký 16. den cyklu.

Tak možná budu počítat s tím, že těhotná spíš nejsem a kdybych nedostala MS, tak to bude spíše tím, že se mi prodloužil cyklus, že? 8 DPO už bych na ovulačním i na těhotenském testu něco vidět mohla, že… takže nic to není.

Ani nemám příznaky, nic:) Já jen, že se chystám večer do vinárny na rosé demi sec :mrgreen: :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex