Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den, zeny! ![]()
Vim, ze to tady bylo uz 100×.. Ale uz jsme zoufali.. testuju od zhruba 20dc..cyklus nepravidelny ( 3.3 18 spontanni potrat v 8 tydnu ) naposled byla MS po 49 dnech, predtim po 40. Je mozne, ze 6ty ovu test by mohl byt pozitivni? Mirne to stoupalo, 30.5 byl ‚nejsilnejsi‘ pak zase mirne klesalo, dnes jen hodne slaby duch.. na fotce to vypada vsechno jeste svetlejsi, nez doopravdy je:/ nejde mi to moc zachytit.. Mel nekdo podobne? Dekuji za kazdou odpoved:-)
@Klara1991 doporučuji testovat stejnou značkou ve stejnou hodinu. Tady neni pozitivni ani jeden. Já testovala až kolem 7vecer a k tomu jsem tedy měřila teplotu. Ale v den ovulace jsem měla druhou čárku výraznější než tu kontrolní
Příspěvek upraven 01.07.18 v 11:40
Bohužel, pozitivní není ani jeden. V dalším cyklus zkus ještě měřit BT, napoví ti, jak tvé tělo pracuje.
Ne, nemuze. Ani jeden test neni pozitvni. A slovo ,,ovulka'' je sileny.
Proč testujes až od 20dc? Mohla si ji prosvihnout.nejlepsi je testovat tak od 12dc …aby jsi ji vychytala.kup si ovu testy v lékárně dr.max je jich v baleni tuším 9… ![]()
Protoze moje cykly jsou momentalne 40-50 dni :-/ zkousim tento mesic poprve..
Ovulace je 12-16 dnů před koncem cyklu. Tobě by to tedy kolísalo mezi cca 24DC - 38DC. Máš moc dlouhé cykly ![]()